PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Tümosan
Teknik Bilgiler-Yorumlar
yeni tip ve eski tip tümosan konusu
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="serkan enez" data-source="post: 398348" data-attributes="member: 32748"><p><strong>Ynt: yeni tip ve eski tip tümosan konusu</strong></p><p></p><p>tabiki önemli levye olayı arkadaşlar ve çok güzel ama zevk meselesi dedim ya kullanan arkadaşlar belki kızabilir ama çok küçük duruyor traktör dediğin biraz heybetli olması lazım inanın nh td 80 ile yan yana getirdim ön ve arka teker arası daha açık daha yüksek ve o 80 lik oldugu halde lastik ölçüleri aynı ve ağırlıklarda aynı.demem oki arkadaşlar aranızda yapan vardıe belki daha önce 6546 vardı ve yazın dip kazan çekmek için lastiklere su doldururduk ve okadar çekiş gücü artardı ki farkedilmemesi imkansız yani bizimki 70 65 tümosan yani 65 bg td 80 80 bg ozaman fark olması lazım arkadaşlar ben mühendis değilim ama bir traktörün daha fazla çekme etkenlerinden biride ağırlıktır.latiklere nekadar yük binerse kaçırmasıda okadar zor olur. anlş-*s.birde levye olsa çok güzel olurdu işte.neyse arkadaşlar hepinize güzel sohbetler diliyorum tekrar görüşmek üzere alk-*s</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="serkan enez, post: 398348, member: 32748"] [b]Ynt: yeni tip ve eski tip tümosan konusu[/b] tabiki önemli levye olayı arkadaşlar ve çok güzel ama zevk meselesi dedim ya kullanan arkadaşlar belki kızabilir ama çok küçük duruyor traktör dediğin biraz heybetli olması lazım inanın nh td 80 ile yan yana getirdim ön ve arka teker arası daha açık daha yüksek ve o 80 lik oldugu halde lastik ölçüleri aynı ve ağırlıklarda aynı.demem oki arkadaşlar aranızda yapan vardıe belki daha önce 6546 vardı ve yazın dip kazan çekmek için lastiklere su doldururduk ve okadar çekiş gücü artardı ki farkedilmemesi imkansız yani bizimki 70 65 tümosan yani 65 bg td 80 80 bg ozaman fark olması lazım arkadaşlar ben mühendis değilim ama bir traktörün daha fazla çekme etkenlerinden biride ağırlıktır.latiklere nekadar yük binerse kaçırmasıda okadar zor olur. anlş-*s.birde levye olsa çok güzel olurdu işte.neyse arkadaşlar hepinize güzel sohbetler diliyorum tekrar görüşmek üzere alk-*s [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Tümosan
Teknik Bilgiler-Yorumlar
yeni tip ve eski tip tümosan konusu
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt