PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Massey Ferguson
Fotoğraflar (Çekimler)
Yeni Traktörümüz MASSEY FERGUSON 4708
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="SefaBakırcı" data-source="post: 1181133" data-attributes="member: 74549"><p>Al gel td65 i girin aynı tarlaya bi jx65c ile aynı pullukla bi bakalım nolacak açık söylüyorum nh nin tt tt4 td65 56s tds bu serilerin hepsine kafa tutar orjinal italyan iveco var üstünde yapma Allah aşkına abi ttf ne iveco ne şimdi diyeceksin ki madem öyle sen neden jxc almadın benim işime 4 piston fazla gelir çoğunlukla yolda yükte kullandığımız için az yakıt önemli bizim için ben TT4 kullanıyorum memnunum şimdilik ilerde nasıl olur bilemem benim işime yetiyor da artıyor kısacası kul yapısı diyorum ya kırılabilir büyütecek bişey yok ortada Türkiyeâââ¬ââ¢de zetor kaç tane sıfır motor satmışda bitti diyon merak etme case bitmez merak etm 3-5 sene sonra tarım ölmezse case çok yükselişe geçer</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="SefaBakırcı, post: 1181133, member: 74549"] Al gel td65 i girin aynı tarlaya bi jx65c ile aynı pullukla bi bakalım nolacak açık söylüyorum nh nin tt tt4 td65 56s tds bu serilerin hepsine kafa tutar orjinal italyan iveco var üstünde yapma Allah aşkına abi ttf ne iveco ne şimdi diyeceksin ki madem öyle sen neden jxc almadın benim işime 4 piston fazla gelir çoğunlukla yolda yükte kullandığımız için az yakıt önemli bizim için ben TT4 kullanıyorum memnunum şimdilik ilerde nasıl olur bilemem benim işime yetiyor da artıyor kısacası kul yapısı diyorum ya kırılabilir büyütecek bişey yok ortada Türkiyeâââ¬ââ¢de zetor kaç tane sıfır motor satmışda bitti diyon merak etme case bitmez merak etm 3-5 sene sonra tarım ölmezse case çok yükselişe geçer [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Massey Ferguson
Fotoğraflar (Çekimler)
Yeni Traktörümüz MASSEY FERGUSON 4708
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt