PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Massey Ferguson
Fotoğraflar (Çekimler)
Yeni Traktörümüz MASSEY FERGUSON 4708
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="aaysberkk" data-source="post: 1181168" data-attributes="member: 50862"><p>[emoji3] [emoji3] [emoji3] okudu iseniz yazdigim yorumlari hic bir zaman kanitsiz ispatsiz konusmamisimdir.heleki bu kahve lugati ile hic konusmadim. Masseyi elestirebilirim sizler massey 4700 serisinden bir haber iken turkiyede ilk deneme vidyosu cekenlerden biriyim. Ve gorduk 3 yilin sonunda. 4700 global serisinin yakitinida ariza saglamlik durumunuda.</p><p>Case farmal c yi ovuyorum ovulmeye layik bir traktor 5 yildir kullaniyorum hic bir sorun cikarmadi girdigi butun yarislardan da hakkiyla cikti. Ve forumdan. bircok kardesime abime islerinin dogrultusunda case aldirdim.ve suan hepsinin hayir duasini aliyorum iyiki case almisim.diyorlar. buda bana yetiyor iste benim.caseden cikarim bu.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="aaysberkk, post: 1181168, member: 50862"] [emoji3] [emoji3] [emoji3] okudu iseniz yazdigim yorumlari hic bir zaman kanitsiz ispatsiz konusmamisimdir.heleki bu kahve lugati ile hic konusmadim. Masseyi elestirebilirim sizler massey 4700 serisinden bir haber iken turkiyede ilk deneme vidyosu cekenlerden biriyim. Ve gorduk 3 yilin sonunda. 4700 global serisinin yakitinida ariza saglamlik durumunuda. Case farmal c yi ovuyorum ovulmeye layik bir traktor 5 yildir kullaniyorum hic bir sorun cikarmadi girdigi butun yarislardan da hakkiyla cikti. Ve forumdan. bircok kardesime abime islerinin dogrultusunda case aldirdim.ve suan hepsinin hayir duasini aliyorum iyiki case almisim.diyorlar. buda bana yetiyor iste benim.caseden cikarim bu. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Massey Ferguson
Fotoğraflar (Çekimler)
Yeni Traktörümüz MASSEY FERGUSON 4708
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt