PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
New Holland
Teknik Bilgiler-Yorumlar
Yeni TTJunior Serisi
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="körsaban" data-source="post: 693670" data-attributes="member: 48453"><p><strong>Ynt: Yeni TTJunior Serisi</strong></p><p></p><p></p><p>seni anlıyorum ben bundan daha iyi manevrasi olan tek traktor t4000 serisi süpermenleme modeli ithaldir.oda yaklasik 85 bin ama burada ön dingil kiran oldu süperdümenleme noktasinda.bak bene ttj cok yetenekli ama ttb serisinide yabana atma 2013ler oldukca guzel dönüslerde güzel dönüş siralamsi yaparsam</p><p>1. süperdumenleme </p><p>2.ttjunior</p><p>3.ttb</p><p>4.tdb </p><p>bizim buralarda her bahçeye nar portakal geneldede en donanimli olan td80b modelini kullanirlar oradan düşün artik en genis döneni bile cok tercih ediliyor, parana göre sec hepsi senin isini görür 4wd zaten baskabisey. ama turbo atomizerde küçük bg sıkıntı bunu bil 65bg ve üzeri düşün derim</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="körsaban, post: 693670, member: 48453"] [b]Ynt: Yeni TTJunior Serisi[/b] seni anlıyorum ben bundan daha iyi manevrasi olan tek traktor t4000 serisi süpermenleme modeli ithaldir.oda yaklasik 85 bin ama burada ön dingil kiran oldu süperdümenleme noktasinda.bak bene ttj cok yetenekli ama ttb serisinide yabana atma 2013ler oldukca guzel dönüslerde güzel dönüş siralamsi yaparsam 1. süperdumenleme 2.ttjunior 3.ttb 4.tdb bizim buralarda her bahçeye nar portakal geneldede en donanimli olan td80b modelini kullanirlar oradan düşün artik en genis döneni bile cok tercih ediliyor, parana göre sec hepsi senin isini görür 4wd zaten baskabisey. ama turbo atomizerde küçük bg sıkıntı bunu bil 65bg ve üzeri düşün derim [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
New Holland
Teknik Bilgiler-Yorumlar
Yeni TTJunior Serisi
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt