PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
Yeni zamlar...
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Tekin55" data-source="post: 1160379" data-attributes="member: 60722"><p>Şehirde yaşayanlar bize dokunmaz zannediyorlar ama şunun bilinmesi lazım ki çiftçi biterse tarım biterse herkez biter. Geçen konusu oldu bi arkadaş ALLAH köylü ye yardım etsin köylünün çiftçinin işi zor dedi bende ALLAH asıl size yardım etsin dedim çiftçi hiç birşey yapmazsa eker sebzesini eker mısırın ı yapar kışlık yiyeceğini oturup yer ama şehirli sebzeyi meyve yi kiloyla değil sayıyla almaya başlar dedim. Bizim karadenizde fındık bitik şu an 8 tl aynı fındık rafta 65 tl bizim buraların tek geçim kaynağı fındık onuda perişan ettiler en büyük ihracat yapan Trabzon'daki oltan fındığı ferroli midir ferrarimidir ona sattılar adam ipleri elinde tutuyor fındık ayağa düştü devlet bu işe dur demezse Karadenizin işi zor yeni bakan geçen Giresun a geldi üreticinin %80 memnun dedi kimle konuşup bü kanıya vardı bilmiyorum ama böyle giderse sonumuz hiçte hayırlı değil bu fiyatlar 2005 fiyatları ozaman da 8 tl idi ama yevmiye 30 tl gübre ise tonu 200-300 tl idi şimdi yıl 2017 fındık 8 tl yine yevmiye 80 gübre almış başını gitmiş ALLAH hepimizin yardımcısı olsun. ...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Tekin55, post: 1160379, member: 60722"] Şehirde yaşayanlar bize dokunmaz zannediyorlar ama şunun bilinmesi lazım ki çiftçi biterse tarım biterse herkez biter. Geçen konusu oldu bi arkadaş ALLAH köylü ye yardım etsin köylünün çiftçinin işi zor dedi bende ALLAH asıl size yardım etsin dedim çiftçi hiç birşey yapmazsa eker sebzesini eker mısırın ı yapar kışlık yiyeceğini oturup yer ama şehirli sebzeyi meyve yi kiloyla değil sayıyla almaya başlar dedim. Bizim karadenizde fındık bitik şu an 8 tl aynı fındık rafta 65 tl bizim buraların tek geçim kaynağı fındık onuda perişan ettiler en büyük ihracat yapan Trabzon'daki oltan fındığı ferroli midir ferrarimidir ona sattılar adam ipleri elinde tutuyor fındık ayağa düştü devlet bu işe dur demezse Karadenizin işi zor yeni bakan geçen Giresun a geldi üreticinin %80 memnun dedi kimle konuşup bü kanıya vardı bilmiyorum ama böyle giderse sonumuz hiçte hayırlı değil bu fiyatlar 2005 fiyatları ozaman da 8 tl idi ama yevmiye 30 tl gübre ise tonu 200-300 tl idi şimdi yıl 2017 fındık 8 tl yine yevmiye 80 gübre almış başını gitmiş ALLAH hepimizin yardımcısı olsun. ... [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
Yeni zamlar...
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt