PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Biçerdöverler
Claas
Teknik Bilgiler-Yorumlar
Yenilenen Claas Tucano 320 tanıtılıyor
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="DuSTeRo" data-source="post: 957587" data-attributes="member: 51323"><p><strong>Ynt: Yenilenen Claas Tucano 320 tanıtılıyor</strong></p><p></p><p>Enka şuan zararmı ediyor kar mı ediyor önce ona bakmak lazım. Ben geçenlerde Selahattin abiyle konuştum biçerdöver servisliğine geçebilmek için 500 bin tl lik bir parti mal çekmen gerek dedi. Onuda çekmen için sermaye lazım ya da kısa zamanda tüketebilir konumunun olması lazım dedi. Sadece hatırlı müşterilerinin yağ filtre değişimini yapıyormuş. Onun haricinde daha detaya inebilmek için hem ekip lazım eleman yetiştirmek lazım hemde sermaye lazım dedi. Elinde biçere lazım olcak olan parça bulunmazsa gelmesi iki günü bulur buda müşteriyi mutsuz eder sezon ortasında dedi. Sanırım Claas distirübörünün servislerine biraz kolaylık sağlaması gerek biçerdöver servisliği gerçekten ağır ve zor bir iş ustanın hem vücudu hemde cebi dayanmalı. Enka bunu sağlayabilirmi önümüzdeki yıllarda tarım sektöründe inşaat gibi başarılı olabilirmi bilemiyorum.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="DuSTeRo, post: 957587, member: 51323"] [b]Ynt: Yenilenen Claas Tucano 320 tanıtılıyor[/b] Enka şuan zararmı ediyor kar mı ediyor önce ona bakmak lazım. Ben geçenlerde Selahattin abiyle konuştum biçerdöver servisliğine geçebilmek için 500 bin tl lik bir parti mal çekmen gerek dedi. Onuda çekmen için sermaye lazım ya da kısa zamanda tüketebilir konumunun olması lazım dedi. Sadece hatırlı müşterilerinin yağ filtre değişimini yapıyormuş. Onun haricinde daha detaya inebilmek için hem ekip lazım eleman yetiştirmek lazım hemde sermaye lazım dedi. Elinde biçere lazım olcak olan parça bulunmazsa gelmesi iki günü bulur buda müşteriyi mutsuz eder sezon ortasında dedi. Sanırım Claas distirübörünün servislerine biraz kolaylık sağlaması gerek biçerdöver servisliği gerçekten ağır ve zor bir iş ustanın hem vücudu hemde cebi dayanmalı. Enka bunu sağlayabilirmi önümüzdeki yıllarda tarım sektöründe inşaat gibi başarılı olabilirmi bilemiyorum. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Biçerdöverler
Claas
Teknik Bilgiler-Yorumlar
Yenilenen Claas Tucano 320 tanıtılıyor
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt