PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
New Holland
Fotoğraflar (Alıntılar)
Yepyeni New Holland TR5.110
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="alipasalierkan" data-source="post: 1269743" data-attributes="member: 6"><p>Hayırlısı olsun ne diyelim. Bu modelleri çiftçimiz çok daha önce hak ediyordu. Ama firmalarımız hala geriden gelmekte ısrar ediyor. Traktör TD ve T5 serilerinin karması gibi birşey olmuş göründüğü kadarıyla. T5 zaten yurt dışında GEN 3 kasasına geçti. Bizde TR5 diye ilk kasayı montajlayıp veriyorlardı. Artık üretim kalktı herhalde. Onun yerine bunları sunacaklar diye düşünüyorum. Keşke ona daha biraz benzer olsaydı. Ön silecek hala camın orta yerinde, egzoz eski modellerdekine benzer biraz çirkin durmuş ve ön gösterge de ne yazık ki ayarsız. Yani kırma bir traktör gibi. Büyük ihtimal silindir hacmi T5'lerde az olduğu için bu tarz bir uygulamaya gidildi. O yüzden de karma bir model çıkarmışlar. Keşke ülkemiz çiftçileri daha fazla değer görsede tam donanımlı makinalar kullanabilseler. Başak Red Power 5120' den sonra bu biraz sönük kaldı gündemde. Ama Red Power' da Avrupa çiftçileri için falan diye duyumlar oluyor. İnşallah öyle bir hata yapmazlar ve bize daha boş traktörleri piyasaya sürmezler.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="alipasalierkan, post: 1269743, member: 6"] Hayırlısı olsun ne diyelim. Bu modelleri çiftçimiz çok daha önce hak ediyordu. Ama firmalarımız hala geriden gelmekte ısrar ediyor. Traktör TD ve T5 serilerinin karması gibi birşey olmuş göründüğü kadarıyla. T5 zaten yurt dışında GEN 3 kasasına geçti. Bizde TR5 diye ilk kasayı montajlayıp veriyorlardı. Artık üretim kalktı herhalde. Onun yerine bunları sunacaklar diye düşünüyorum. Keşke ona daha biraz benzer olsaydı. Ön silecek hala camın orta yerinde, egzoz eski modellerdekine benzer biraz çirkin durmuş ve ön gösterge de ne yazık ki ayarsız. Yani kırma bir traktör gibi. Büyük ihtimal silindir hacmi T5'lerde az olduğu için bu tarz bir uygulamaya gidildi. O yüzden de karma bir model çıkarmışlar. Keşke ülkemiz çiftçileri daha fazla değer görsede tam donanımlı makinalar kullanabilseler. Başak Red Power 5120' den sonra bu biraz sönük kaldı gündemde. Ama Red Power' da Avrupa çiftçileri için falan diye duyumlar oluyor. İnşallah öyle bir hata yapmazlar ve bize daha boş traktörleri piyasaya sürmezler. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
New Holland
Fotoğraflar (Alıntılar)
Yepyeni New Holland TR5.110
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt