PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Tarım ve Hayvancılık Haberleri
Yeraltı sularına sayaç uygulamasının başlangıç süresi uzatıldı.
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="cem.ispir" data-source="post: 815960" data-attributes="member: 51874"><p><strong>Ynt: Yeraltı sularına sayaç uygulamasının başlangıç süresi uzatıldı.</strong></p><p></p><p>Bu karari ben de gordum, ancak Yunak-Ilgin havzasi ile ilgili 1 Mart 2014 e kadar taninan surenin akibetinin ne oldugunu anlayamadim. Bu havza icin hala zorunluluk devam ediyor mu, uzatildi mi belli degil. Uzatilmis bile olsa devletin bu zamana kadar yapmak zorundasin dedigi bir isi o zamandan sonra biraz daha sure veriyorum diyerek ertelemesini anlamlandiramiyorum. Her halukarda mecburiyet ertelendiyse iyi bir durum, ancak gidip sayaclarin parasini verip almis olmak itibari ile de kotu hissetmiyor degil insan...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="cem.ispir, post: 815960, member: 51874"] [b]Ynt: Yeraltı sularına sayaç uygulamasının başlangıç süresi uzatıldı.[/b] Bu karari ben de gordum, ancak Yunak-Ilgin havzasi ile ilgili 1 Mart 2014 e kadar taninan surenin akibetinin ne oldugunu anlayamadim. Bu havza icin hala zorunluluk devam ediyor mu, uzatildi mi belli degil. Uzatilmis bile olsa devletin bu zamana kadar yapmak zorundasin dedigi bir isi o zamandan sonra biraz daha sure veriyorum diyerek ertelemesini anlamlandiramiyorum. Her halukarda mecburiyet ertelendiyse iyi bir durum, ancak gidip sayaclarin parasini verip almis olmak itibari ile de kotu hissetmiyor degil insan... [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Tarım ve Hayvancılık Haberleri
Yeraltı sularına sayaç uygulamasının başlangıç süresi uzatıldı.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt