PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Süt Hayvanclığı
YERLİ IRKLARIN ARTI LARI
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="n_sayan" data-source="post: 945067" data-attributes="member: 53734"><p><strong>Ynt: YERLİ IRKLARIN ARTI LARI</strong></p><p></p><p>bahsettiğin hayvanların erkeğini ucuza alır beslerim diyorsan amenna </p><p>ama damızlık dediğin zaman işin rengi değişir ithal dendiği zaman ben anladığımı sana söyleyim</p><p>anne baba belli</p><p>karnındaki yavrunun babası belli</p><p>seçimi iyi yaptıysan aşşağı yukarı ne vereceği belli</p><p>hastalıktan ari</p><p>yavrusunu satacağın zaman rakam belli</p><p>günlük canlı ağırlık kazanımı belli</p><p>baktığın zaman ne olduğu belli</p><p>kimseye açıklamana gerek bile yok baktıkları zaman</p><p>bukadar belirginliğin içinde hiç tartışmaya gerek bile yok </p><p></p><p>ithal hayvan fazla yer kanısına nerden vardın bilmiyorum ırkla alakalı bir durum sonuçta</p><p>ikisinin karlılık oranının aynı yada yakınlık göstereceğini hiç sanmıyorum </p><p></p><p>bir veteriner abimin tavsiyesine benziyor senin anlattıkların piyasadan doğum yapabilecek ucuz inekleri topla</p><p>istediğin tohumları koy kendi ırkını zamanla oluştur ölüm olduğunda hiç dert etmezsin zararın çok olmaz</p><p>diğerlerindeki ölümler insanı üzer misali </p><p></p><p>bugün sütaş 30-32 lt ortalamayı yakalarken sürüyü hep geliştirerek yakaladı</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="n_sayan, post: 945067, member: 53734"] [b]Ynt: YERLİ IRKLARIN ARTI LARI[/b] bahsettiğin hayvanların erkeğini ucuza alır beslerim diyorsan amenna ama damızlık dediğin zaman işin rengi değişir ithal dendiği zaman ben anladığımı sana söyleyim anne baba belli karnındaki yavrunun babası belli seçimi iyi yaptıysan aşşağı yukarı ne vereceği belli hastalıktan ari yavrusunu satacağın zaman rakam belli günlük canlı ağırlık kazanımı belli baktığın zaman ne olduğu belli kimseye açıklamana gerek bile yok baktıkları zaman bukadar belirginliğin içinde hiç tartışmaya gerek bile yok ithal hayvan fazla yer kanısına nerden vardın bilmiyorum ırkla alakalı bir durum sonuçta ikisinin karlılık oranının aynı yada yakınlık göstereceğini hiç sanmıyorum bir veteriner abimin tavsiyesine benziyor senin anlattıkların piyasadan doğum yapabilecek ucuz inekleri topla istediğin tohumları koy kendi ırkını zamanla oluştur ölüm olduğunda hiç dert etmezsin zararın çok olmaz diğerlerindeki ölümler insanı üzer misali bugün sütaş 30-32 lt ortalamayı yakalarken sürüyü hep geliştirerek yakaladı [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Süt Hayvanclığı
YERLİ IRKLARIN ARTI LARI
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt