PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Dışı Konular
Genel
Teknoloji
Yerli Oto 20 Litrelik Yakıtla 1.000 Kilometre Yol Gidecek
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="ofas" data-source="post: 1037914" data-attributes="member: 20560"><p>Sahte ( taklit ) ürün imalatında dünya ikincisi olan bir ülke çıkıp "Ben bir üretim yapacağım, bu özgün ve tamamen kendi ürünüm olacak. Üstelik bu ürün barındırdığı teknoloji bakımından çok üst düzey bir üretim olacak." dese gülüp geçer, inanmayız herhalde. Ama maalesef görüyorum ki inananlar az değil.</p><p></p><p>Mülkiyet hakkının ayaklar altına alındığı bir ülkede, özgün bir şey yapamazsınız! Yapsanız bile satamazsınız! Çünkü ucuz ve sahteye alışmış bir müşteri kitlesi ile karşı karşıyasınız. Öyle olmasa taklitte değil övünülecek şeylerde dünya sıralamalarına girerdik. [MENTION=74139]KüreLee[/MENTION] abi yolcu garantili sistemden bahsetmiş. ( Duymayanlar olmuştur bu vesile ile duymuş oldular. İsteyenler bir zahmet havuzdan çıkıp google yazarlarsa öğrenirler durumu. ) Ben katılmıyorum. En azından özgün ve patentli bir otomobili, "milli" bir zihniyet nakli yapmadan üretemeyiz. Ha sahte olur, çakma olur, alım garantili olur ona bir şey demem, zaten böyle bir durumda memlekette "babayiğitten" bol bir şey yok. </p><p></p><p>Gaybı şüphesiz sadece Allah bilir. Ben "yapamazlar" derken gaybdan değil görünen köyden bahsediyorum.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ofas, post: 1037914, member: 20560"] Sahte ( taklit ) ürün imalatında dünya ikincisi olan bir ülke çıkıp "Ben bir üretim yapacağım, bu özgün ve tamamen kendi ürünüm olacak. Üstelik bu ürün barındırdığı teknoloji bakımından çok üst düzey bir üretim olacak." dese gülüp geçer, inanmayız herhalde. Ama maalesef görüyorum ki inananlar az değil. Mülkiyet hakkının ayaklar altına alındığı bir ülkede, özgün bir şey yapamazsınız! Yapsanız bile satamazsınız! Çünkü ucuz ve sahteye alışmış bir müşteri kitlesi ile karşı karşıyasınız. Öyle olmasa taklitte değil övünülecek şeylerde dünya sıralamalarına girerdik. [MENTION=74139]KüreLee[/MENTION] abi yolcu garantili sistemden bahsetmiş. ( Duymayanlar olmuştur bu vesile ile duymuş oldular. İsteyenler bir zahmet havuzdan çıkıp google yazarlarsa öğrenirler durumu. ) Ben katılmıyorum. En azından özgün ve patentli bir otomobili, "milli" bir zihniyet nakli yapmadan üretemeyiz. Ha sahte olur, çakma olur, alım garantili olur ona bir şey demem, zaten böyle bir durumda memlekette "babayiğitten" bol bir şey yok. Gaybı şüphesiz sadece Allah bilir. Ben "yapamazlar" derken gaybdan değil görünen köyden bahsediyorum. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Dışı Konular
Genel
Teknoloji
Yerli Oto 20 Litrelik Yakıtla 1.000 Kilometre Yol Gidecek
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt