PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
yeter ki çiftçi, üreten kazanmasın
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="köylü" data-source="post: 292952" data-attributes="member: 988"><p><strong>Ynt: yeter ki çiftçi, üreten kazanmasın</strong></p><p></p><p>arkadaşlar ben işlerimde hep ekonomiyi ve hükümeti dünyayı hava olaylarını ve yaşam olaylarını takip ederek anliz ederek kendi kafama göre bir yol çiziyordum.bu insanların elinde olmayan kader mi kaza mı derler ya işte öyle ekinimi kasko yaptırrırım en yükesk limiten ve özel tüm bilgilerimi araştırmalarımı tarıma yatırdım.köyümde dolu oldu geçen yıl dolu komşu köyün dagında başlar hiç bir yere dokunmadan veya zarar sayılmayacak şekilde bir zararla benim tarlaya kadar gelir tarlamı vurur oradan 300 m ilerideki tarlamıda vurur ta kırşehir yozgat gider.15 gün sonra duydum geldim tarsim yetkilileri geldi.tek söylediğim arkadaş tarlamdaki hasarın oranı hakkı ne ise sakın hakkının üzerinde bir oran kesinlikle istemiyorum haram olmayacak şekilde dedim ben ankaraya geldim başında kardeşim vardı işte köyden birileri eksperin biri yakın köylümüz çıktı tanıyorum ama o beni tanıyormuş babamdan dolayı velhasıl hasarım %50 -80 arası yetkililer %30Birini hasar %50 olanı %80 olanı %18 gösteriler bunların %10 muaf anamı aglattılar tratörümü sattılar.ALLAH enkötü güne koysun art niyetli olanları ve beni magdur edenleri.velhasıl üzerine birbardak soguk su ve traktör içtim.</p><p> insanın başına herşey gelir bu hayat bu çiftçilik böyle.hiç unutmam 1983 85 yıllarında özal başbakan ozamanda tüm köylü çiftçi aglıyordu.biçerimiz vardı mazot zammı yüzünden sattık ... oluyor burası dünya üstelik türkiye</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="köylü, post: 292952, member: 988"] [b]Ynt: yeter ki çiftçi, üreten kazanmasın[/b] arkadaşlar ben işlerimde hep ekonomiyi ve hükümeti dünyayı hava olaylarını ve yaşam olaylarını takip ederek anliz ederek kendi kafama göre bir yol çiziyordum.bu insanların elinde olmayan kader mi kaza mı derler ya işte öyle ekinimi kasko yaptırrırım en yükesk limiten ve özel tüm bilgilerimi araştırmalarımı tarıma yatırdım.köyümde dolu oldu geçen yıl dolu komşu köyün dagında başlar hiç bir yere dokunmadan veya zarar sayılmayacak şekilde bir zararla benim tarlaya kadar gelir tarlamı vurur oradan 300 m ilerideki tarlamıda vurur ta kırşehir yozgat gider.15 gün sonra duydum geldim tarsim yetkilileri geldi.tek söylediğim arkadaş tarlamdaki hasarın oranı hakkı ne ise sakın hakkının üzerinde bir oran kesinlikle istemiyorum haram olmayacak şekilde dedim ben ankaraya geldim başında kardeşim vardı işte köyden birileri eksperin biri yakın köylümüz çıktı tanıyorum ama o beni tanıyormuş babamdan dolayı velhasıl hasarım %50 -80 arası yetkililer %30Birini hasar %50 olanı %80 olanı %18 gösteriler bunların %10 muaf anamı aglattılar tratörümü sattılar.ALLAH enkötü güne koysun art niyetli olanları ve beni magdur edenleri.velhasıl üzerine birbardak soguk su ve traktör içtim. insanın başına herşey gelir bu hayat bu çiftçilik böyle.hiç unutmam 1983 85 yıllarında özal başbakan ozamanda tüm köylü çiftçi aglıyordu.biçerimiz vardı mazot zammı yüzünden sattık ... oluyor burası dünya üstelik türkiye [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
yeter ki çiftçi, üreten kazanmasın
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt