PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Tarım Ürünleri
Tarla Bitkileri
Buğday
YILLAR SONRA BUĞDAYA DÖNÜŞ
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Göktürk." data-source="post: 1309779" data-attributes="member: 25349"><p>Araştıracam,ilginiz için teşekkür ederim.</p><p></p><p></p><p></p><p>Köylümüzün.Emanet aldım.Bu merdaneyi kardeşlenme zamanı kardeşlenmenin artması içinde çekiyorlar.Çok yeriniz yoksa değmez.Ben çekmezdim ama kuraklıkta kuşlar filizleri kolayca çekmesin düşündüm.Kendi tapanımı mısıra çekiyorum,kamyon şasesi şeklinde.Buğday yüzeyel olduğu için ve tarla tam tesfiyeli olmadığı için tohumları rezil ederim diye onu kullanmadım.Tarla tesfiyeli değildi çünkü mısır ekimine kadar çizel,tiller,tırmık,tapan gibi daha bir sürü işlem yapacaktım.Can havliyle ekince düzeltemedim.Allahtan 20 gün önce kendi tapanımla tarlada epey dönüp kısmi bir düzleme yapmıştım çizel rahat olsun diye.</p><p></p><p></p><p></p><p>Çok teşekkür.</p><p></p><p></p><p>Tşk Alper kardeş.Köylülerim Ekiz önerdiler ama orjinal (sertifikalı) yoktu ikinci el vardı almadım.Rebelde'yi bulunca Trakkulup'te araştırma yaptım. [USER=40426]@nuraydilber[/USER] bey düşüncesini yazmış.Hemen onu telefonla aradım.Olumlu yorum yapınca fazla düşünmedim.</p><p></p><p></p><p></p><p>Tşk.Sizinkiler güzel çıkmış.Sonradan güzel yağış olmuş devam ederse barajımız dolabilir ama buğdayla tanelik mısırın makası son iki yıldır iyice daraldı.Buğday bayağı fiyatlandı,sapı iyi para yapmaya başladı,üstelik bu sene 100 TL/ton fiyat primi açıklandı.Mısıra her yıl iyi nakit yatırım yapıyorum, enflasyon nedeniyle onunda maliyeti var.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Göktürk., post: 1309779, member: 25349"] Araştıracam,ilginiz için teşekkür ederim. Köylümüzün.Emanet aldım.Bu merdaneyi kardeşlenme zamanı kardeşlenmenin artması içinde çekiyorlar.Çok yeriniz yoksa değmez.Ben çekmezdim ama kuraklıkta kuşlar filizleri kolayca çekmesin düşündüm.Kendi tapanımı mısıra çekiyorum,kamyon şasesi şeklinde.Buğday yüzeyel olduğu için ve tarla tam tesfiyeli olmadığı için tohumları rezil ederim diye onu kullanmadım.Tarla tesfiyeli değildi çünkü mısır ekimine kadar çizel,tiller,tırmık,tapan gibi daha bir sürü işlem yapacaktım.Can havliyle ekince düzeltemedim.Allahtan 20 gün önce kendi tapanımla tarlada epey dönüp kısmi bir düzleme yapmıştım çizel rahat olsun diye. Çok teşekkür. Tşk Alper kardeş.Köylülerim Ekiz önerdiler ama orjinal (sertifikalı) yoktu ikinci el vardı almadım.Rebelde'yi bulunca Trakkulup'te araştırma yaptım. [USER=40426]@nuraydilber[/USER] bey düşüncesini yazmış.Hemen onu telefonla aradım.Olumlu yorum yapınca fazla düşünmedim. Tşk.Sizinkiler güzel çıkmış.Sonradan güzel yağış olmuş devam ederse barajımız dolabilir ama buğdayla tanelik mısırın makası son iki yıldır iyice daraldı.Buğday bayağı fiyatlandı,sapı iyi para yapmaya başladı,üstelik bu sene 100 TL/ton fiyat primi açıklandı.Mısıra her yıl iyi nakit yatırım yapıyorum, enflasyon nedeniyle onunda maliyeti var. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Tarım Ürünleri
Tarla Bitkileri
Buğday
YILLAR SONRA BUĞDAYA DÖNÜŞ
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt