PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Tarım Ürünleri
Tarla Bitkileri
Buğday
YILLAR SONRA BUĞDAYA DÖNÜŞ
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Göktürk." data-source="post: 1309792" data-attributes="member: 25349"><p>Çok teşekkür ederim.</p><p></p><p></p><p></p><p>Tşk. 30943 sayılı ve 9.kasım.2019 tarihli resmi gazetede var.Bu yazının en altındaki eklerine giriş yaparsanız 'Fark ödemesi destekleri' kısmında buğday,arpa,yulaf,tritikaleye 10 kr/kg destek olduğu yazıyor.Ben tarım bakanından duymuştum ama temenni sanıyordum.Araştırınca resmi gazetede yayınlanmış tebliğe ulaştım.</p><p>Mısırda % 2 stopaj kesiliyor faturayı teslim edince % 3 alıyorduk ,karımız 10 tl/ ton idi.Mısır desteği 2020 için aynı ama buğday 5 kr/kg den 10 kr/ kg ye çıkmış.Stopajı düşünce net kar 80 Tl/ton oluyor. Yani mısırla buğday arasında 70 tl/ton buğday lehine fark oldu.Az değil.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Göktürk., post: 1309792, member: 25349"] Çok teşekkür ederim. Tşk. 30943 sayılı ve 9.kasım.2019 tarihli resmi gazetede var.Bu yazının en altındaki eklerine giriş yaparsanız 'Fark ödemesi destekleri' kısmında buğday,arpa,yulaf,tritikaleye 10 kr/kg destek olduğu yazıyor.Ben tarım bakanından duymuştum ama temenni sanıyordum.Araştırınca resmi gazetede yayınlanmış tebliğe ulaştım. Mısırda % 2 stopaj kesiliyor faturayı teslim edince % 3 alıyorduk ,karımız 10 tl/ ton idi.Mısır desteği 2020 için aynı ama buğday 5 kr/kg den 10 kr/ kg ye çıkmış.Stopajı düşünce net kar 80 Tl/ton oluyor. Yani mısırla buğday arasında 70 tl/ton buğday lehine fark oldu.Az değil. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Tarım Ürünleri
Tarla Bitkileri
Buğday
YILLAR SONRA BUĞDAYA DÖNÜŞ
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt