PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Bilgi Kutusu
Yıllık Etkinlikleri Kayıt Altına Almak
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="gkhAn" data-source="post: 1039126" data-attributes="member: 26434"><p><strong><span style="font-size: 15px">Merhabalar, Oluşturduğum excel tablosunda göreceğiniz üzere;</span></strong></p><p><strong><span style="font-size: 15px"></span></strong></p><p><strong><span style="font-size: 15px">LİSTE bölümünde detaylı olarak yapılan işçilikleri masrafları vs. aklıma gelen her şeyi yazmaya uğraştım detaylandırdım. Liste uzun oldu evet biliyorum ama sonuçta tarla tarla aşağı doğru yazınca tüm tarlalar kayıt altına alınacak.</span></strong></p><p><strong><span style="font-size: 15px"></span></strong></p><p><strong><span style="font-size: 15px">ÖZET yazan (pivot tablo) kısımda da KAZANÇ ( seçili olan tarla veya tüm tarlaları seçebiliriz) MASRAFLAR ( seçili olan tarla veya tüm tarla masraflarını seçebiliriz) KAR ( seçili olan tarla veya tüm karların toplamını seçebiliriz)</span></strong></p><p><strong><span style="font-size: 15px"></span></strong></p><p><strong><span style="font-size: 15px">Excel tablosunu ileri doğru daha da geliştireceğim. Sizlerden de yardım bekliyorum ki zaten bir yerlerde hatam var herhalde 28 dönüm tarladan 8000 TL para kazanılmaz diye tahmin ediyorum.</span></strong></p><p><strong><span style="font-size: 15px"></span></strong></p><p><strong><span style="font-size: 15px">EXCEL TABLOSUNA AŞAĞIDAKİ LİNKTEN ULAŞABİLİRSİNİZ.</span></strong></p><p><strong><span style="font-size: 15px"></span></strong></p><p><strong><span style="font-size: 15px"><a href="https://drive.google.com/open?id=0B1fJNpMLUc9zNFpZeDloNmVUT0E" target="_blank">https://drive.google.com/open?id=0B1fJNpMLUc9zNFpZeDloNmVUT0E</a></span></strong></p><p><strong><span style="font-size: 15px"></span></strong></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="gkhAn, post: 1039126, member: 26434"] [B][SIZE=4]Merhabalar, Oluşturduğum excel tablosunda göreceğiniz üzere; LİSTE bölümünde detaylı olarak yapılan işçilikleri masrafları vs. aklıma gelen her şeyi yazmaya uğraştım detaylandırdım. Liste uzun oldu evet biliyorum ama sonuçta tarla tarla aşağı doğru yazınca tüm tarlalar kayıt altına alınacak. ÖZET yazan (pivot tablo) kısımda da KAZANÇ ( seçili olan tarla veya tüm tarlaları seçebiliriz) MASRAFLAR ( seçili olan tarla veya tüm tarla masraflarını seçebiliriz) KAR ( seçili olan tarla veya tüm karların toplamını seçebiliriz) Excel tablosunu ileri doğru daha da geliştireceğim. Sizlerden de yardım bekliyorum ki zaten bir yerlerde hatam var herhalde 28 dönüm tarladan 8000 TL para kazanılmaz diye tahmin ediyorum. EXCEL TABLOSUNA AŞAĞIDAKİ LİNKTEN ULAŞABİLİRSİNİZ. [url]https://drive.google.com/open?id=0B1fJNpMLUc9zNFpZeDloNmVUT0E[/url] [/SIZE][/B] [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Bilgi Kutusu
Yıllık Etkinlikleri Kayıt Altına Almak
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt