PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hayvancılık
Küçükbaş Hayvancılık
Yıllık Koyun Maliyeti ve Elimize Kalan?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="huntedt" data-source="post: 876873" data-attributes="member: 56143"><p><strong>Ynt: yıllık koyun maliyeti ve elimize kalan?</strong></p><p></p><p>merhaba degerli forum sakinleri forumu bir suredir takip ediyorum. Bende hayvancilik yapmayi dusunuyorum dededen babadan koyunculuk birikimimiz var suan yapmiyoruz ama atil durumda bir ciftligimiz mevcut 100 donum tarla 200-300 donum kaliteli meraya sahibiz. Ben ozel sektorde iyi bi maasa calisiyorum ama artik kendi isimi yapmayi istiyorum ve elimdeki imkanlarlada kucukbas hayvancilik yapmak mantikli geliyo. </p><p> Bir koyunun yillik maliyeti kaliteli bi merayla benim hesabima gore 150 L gibi oluyo . Yillik ortalama koyundan 2 kuzu alip bunu 3 ay besleyip satmak en karlisi gozukuyo kaliteli bi etci irkla olumsuz durumlar olmassa iyi kar ediliyo. degerli fikirlerinizi alabilirmiyim.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="huntedt, post: 876873, member: 56143"] [b]Ynt: yıllık koyun maliyeti ve elimize kalan?[/b] merhaba degerli forum sakinleri forumu bir suredir takip ediyorum. Bende hayvancilik yapmayi dusunuyorum dededen babadan koyunculuk birikimimiz var suan yapmiyoruz ama atil durumda bir ciftligimiz mevcut 100 donum tarla 200-300 donum kaliteli meraya sahibiz. Ben ozel sektorde iyi bi maasa calisiyorum ama artik kendi isimi yapmayi istiyorum ve elimdeki imkanlarlada kucukbas hayvancilik yapmak mantikli geliyo. Bir koyunun yillik maliyeti kaliteli bi merayla benim hesabima gore 150 L gibi oluyo . Yillik ortalama koyundan 2 kuzu alip bunu 3 ay besleyip satmak en karlisi gozukuyo kaliteli bi etci irkla olumsuz durumlar olmassa iyi kar ediliyo. degerli fikirlerinizi alabilirmiyim. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hayvancılık
Küçükbaş Hayvancılık
Yıllık Koyun Maliyeti ve Elimize Kalan?
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt