PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hayvancılık
Küçükbaş Hayvancılık
Yıllık Koyun Maliyeti ve Elimize Kalan?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="FFATİH" data-source="post: 964762" data-attributes="member: 58516"><p><strong>Ynt: Yıllık Koyun Maliyeti ve Elimize Kalan?</strong></p><p></p><p>ben hem çiftçiyim hem mühendis her iki işide layıkıyla yapmaya çalışıyorum 5700 tane yılda 1000 çiftçinin destekleme dosyasına bakıyorum malesef çiftçinin tarlasının ada parselini kaç dekar olduğunu çiftçiden iyi biliyorum neden malasef dedim adam 30 yıldır ektiği tarlanıbn ada parselini dekarıbnı bile bilmiyor benim babamda bilmez Çifçilere bakıyorum adamlar kendi dosyalarını muhtar azaya imzalatmaktan aciz bize gelincede sizin maaşınızı ben veriyorum diyecek kadar cürretkar her çiftçide bölye değil tabikide ama yüzde 60 çiftmiz cahil gerçekten Trakkulupte Ziraat mühedsini Veterieri halt edecek çiftçilerde var takip ettiğim kadarıyla Bu sene yaşadığım olayı aktarayım Çiftçinin biri geldi ben tosunbey ekecem nasıl buğday dedi bende verim iyi fakat hastalığa soğuğa karşı hassas ben ekmem dedim sen nasıl mühendissin ben 30 senedir çiftçiyim 4 yıldır ekiyorum tosunbeyden daha verimli çeşit Görmedim dedi gitti. Benide kahvede çiftçilere kötülemiş arkadaş ALLAH büyük bu senede tosubeyler bizim bölgede hastalandımı çiftçi arkadaşımız eline bi tutam buğday almış gelmiş bunlara ne yapacaz diye çaresine baktık.Diyeceğim oki bizim milletimiz doğru söyleyei dinlemezler nerde dinlenmeyecak adam var onu dinlerler</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="FFATİH, post: 964762, member: 58516"] [b]Ynt: Yıllık Koyun Maliyeti ve Elimize Kalan?[/b] ben hem çiftçiyim hem mühendis her iki işide layıkıyla yapmaya çalışıyorum 5700 tane yılda 1000 çiftçinin destekleme dosyasına bakıyorum malesef çiftçinin tarlasının ada parselini kaç dekar olduğunu çiftçiden iyi biliyorum neden malasef dedim adam 30 yıldır ektiği tarlanıbn ada parselini dekarıbnı bile bilmiyor benim babamda bilmez Çifçilere bakıyorum adamlar kendi dosyalarını muhtar azaya imzalatmaktan aciz bize gelincede sizin maaşınızı ben veriyorum diyecek kadar cürretkar her çiftçide bölye değil tabikide ama yüzde 60 çiftmiz cahil gerçekten Trakkulupte Ziraat mühedsini Veterieri halt edecek çiftçilerde var takip ettiğim kadarıyla Bu sene yaşadığım olayı aktarayım Çiftçinin biri geldi ben tosunbey ekecem nasıl buğday dedi bende verim iyi fakat hastalığa soğuğa karşı hassas ben ekmem dedim sen nasıl mühendissin ben 30 senedir çiftçiyim 4 yıldır ekiyorum tosunbeyden daha verimli çeşit Görmedim dedi gitti. Benide kahvede çiftçilere kötülemiş arkadaş ALLAH büyük bu senede tosubeyler bizim bölgede hastalandımı çiftçi arkadaşımız eline bi tutam buğday almış gelmiş bunlara ne yapacaz diye çaresine baktık.Diyeceğim oki bizim milletimiz doğru söyleyei dinlemezler nerde dinlenmeyecak adam var onu dinlerler [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hayvancılık
Küçükbaş Hayvancılık
Yıllık Koyun Maliyeti ve Elimize Kalan?
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt