PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hayvancılık
Küçükbaş Hayvancılık
Yıllık Koyun Maliyeti ve Elimize Kalan?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="FFATİH" data-source="post: 964782" data-attributes="member: 58516"><p><strong>Ynt: Yıllık Koyun Maliyeti ve Elimize Kalan?</strong></p><p></p><p>illaki var çalışmayan memur ben veterier değilim ama veteriner arkadaşlar ziraatcilerden daha fazla emek sarfediyorlar şimdi aşılar herzaman ellerinde olmuyor bu devlet prosedürü ilçe müdürlükleri il müdürlüklerinden ister il müdürlüğüde bakalıktan temiN ederler aşı gelesiye hayvanlar telef olur bunun ilçe müdürlğünde çalışan arkadaşlarla hiçmi hiç alakası yoktur. elinde aşı olacak veteniriner yapmıyacak hayvan hastalanacak salgına dönüşecek bakanlık adamı NE yapar biliyomusun ama bakanlık veya il müdürlüğü aşıyı yollamadıysa hayvanlar telef olursa olsun bakalık umursamıyor ben napıyım der veya özele gitsin der sonuçta adam cebinden para veripte aşı alacak değil siz farkındamısınız bilmemde çok kötü bi bakanlık dönemi geçirdik.İNŞALLAH BUNDAN SONRAKİ BAKANLAR İYİ OLUR.BİDE atasözü balık baştan kokar...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="FFATİH, post: 964782, member: 58516"] [b]Ynt: Yıllık Koyun Maliyeti ve Elimize Kalan?[/b] illaki var çalışmayan memur ben veterier değilim ama veteriner arkadaşlar ziraatcilerden daha fazla emek sarfediyorlar şimdi aşılar herzaman ellerinde olmuyor bu devlet prosedürü ilçe müdürlükleri il müdürlüklerinden ister il müdürlüğüde bakalıktan temiN ederler aşı gelesiye hayvanlar telef olur bunun ilçe müdürlğünde çalışan arkadaşlarla hiçmi hiç alakası yoktur. elinde aşı olacak veteniriner yapmıyacak hayvan hastalanacak salgına dönüşecek bakanlık adamı NE yapar biliyomusun ama bakanlık veya il müdürlüğü aşıyı yollamadıysa hayvanlar telef olursa olsun bakalık umursamıyor ben napıyım der veya özele gitsin der sonuçta adam cebinden para veripte aşı alacak değil siz farkındamısınız bilmemde çok kötü bi bakanlık dönemi geçirdik.İNŞALLAH BUNDAN SONRAKİ BAKANLAR İYİ OLUR.BİDE atasözü balık baştan kokar... [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hayvancılık
Küçükbaş Hayvancılık
Yıllık Koyun Maliyeti ve Elimize Kalan?
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt