PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hayvancılık
Küçükbaş Hayvancılık
Yıllık Koyun Maliyeti ve Elimize Kalan?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="FFATİH" data-source="post: 964808" data-attributes="member: 58516"><p><strong>Ynt: Yıllık Koyun Maliyeti ve Elimize Kalan?</strong></p><p></p><p>birde şunu söyleyeyim çiftçilerimiz bankaya gidiyor bu sürü belge istiyorlar 2 hafta oyalıyorlar onlara bisey diyemiyor bize geliyor daha dosyasını yaptırmamış bize teslim etmemiş bana hemen çks belgemi ver diyo eee daha dosyanı yaptırmamışın ben sonra yaptırırım sen bana çksmi ver diyor.ben ne bileyim senin beyan hangi tarlana ne ektiğini diyoruz hani uydudan bakıyordunuz ya ordan bak ver çksyi diyor.Hadi aldın başına belayı 2 saat onla uğraş veriyorsun evrakları muhtar azalara imzalat gel diyosun ben nerden buluyum muhtar aza yı diyor bu seferde 1 saat daha uğraş neyse gidiyor ertesi gün gelmiş azanın birini bulmuş birini bulamamış.biz kabul etmiyoruz hadi uğraş 1 saat daha ondan sonra ordaki çiftçinin biri akıl veriyor atıyor sahte aza imzasını 1 dakika sonra yanında buldum ya aza dışardaymış bende yedim git şurdan 10 liralık makbuz kestir diyoruz sizde amma soyguncusuuz diyor.Kestirip geliyor hadi hemen ver çksmi hemen veremeyiz ama sıra var sistem çalışmıyor diyoruz hadi buyrun kavgaya hemen kaymakama şikayete bilgisayar bilen bimere eeee sahte imza atan sen değilmisin kendini şikayet et yinede insaflı davranıyoruz biz şikayet etmiyoruz kimseyi yoksa sahte imzadan muhtarıda yakacak azayıda verdiği 10 tl oda bana değil devlete uğraş dur</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="FFATİH, post: 964808, member: 58516"] [b]Ynt: Yıllık Koyun Maliyeti ve Elimize Kalan?[/b] birde şunu söyleyeyim çiftçilerimiz bankaya gidiyor bu sürü belge istiyorlar 2 hafta oyalıyorlar onlara bisey diyemiyor bize geliyor daha dosyasını yaptırmamış bize teslim etmemiş bana hemen çks belgemi ver diyo eee daha dosyanı yaptırmamışın ben sonra yaptırırım sen bana çksmi ver diyor.ben ne bileyim senin beyan hangi tarlana ne ektiğini diyoruz hani uydudan bakıyordunuz ya ordan bak ver çksyi diyor.Hadi aldın başına belayı 2 saat onla uğraş veriyorsun evrakları muhtar azalara imzalat gel diyosun ben nerden buluyum muhtar aza yı diyor bu seferde 1 saat daha uğraş neyse gidiyor ertesi gün gelmiş azanın birini bulmuş birini bulamamış.biz kabul etmiyoruz hadi uğraş 1 saat daha ondan sonra ordaki çiftçinin biri akıl veriyor atıyor sahte aza imzasını 1 dakika sonra yanında buldum ya aza dışardaymış bende yedim git şurdan 10 liralık makbuz kestir diyoruz sizde amma soyguncusuuz diyor.Kestirip geliyor hadi hemen ver çksmi hemen veremeyiz ama sıra var sistem çalışmıyor diyoruz hadi buyrun kavgaya hemen kaymakama şikayete bilgisayar bilen bimere eeee sahte imza atan sen değilmisin kendini şikayet et yinede insaflı davranıyoruz biz şikayet etmiyoruz kimseyi yoksa sahte imzadan muhtarıda yakacak azayıda verdiği 10 tl oda bana değil devlete uğraş dur [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hayvancılık
Küçükbaş Hayvancılık
Yıllık Koyun Maliyeti ve Elimize Kalan?
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt