PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
LS
Teknik Bilgiler-Yorumlar
Yine PETLAS lastik sorunu.!!!
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="ilkertetik" data-source="post: 1011687" data-attributes="member: 47737"><p>Arkadaslarim abilerim 2011 model ls plus 80 traktorum var . Herkesin sikayeti sanzuman motor olur bizimkisi lastik sorunu . Artik biktim denecek kadar cok tiksindim lanet olsun petlasa .sol arka teker surekli hava kaciriyo. 1 defa pilastik olan supabi yenisiyle demir ve saglam olaniyla degistirdim . Daha sonra yine inmeye devam etti.baktim olmuyo lastikteki catlaklardan olusur dedik 3 defa farkli zamanlarda tanesi 70 tl ye celik yama yaptirdim nafile yine iniyor yine iniyor . 3 gun icinde ful yere yapisiyo . Artik cidden biktim . </p><p></p><p>1-dublex lastige ic lastik takmayi dusunuyorum bolelikle catlaklardan kacirma olmaz diye dusundum .</p><p>2-cekiste bi sıkıntı dusus olurmu ? </p><p>3-lastik omru nasil etkilenir ? Ama artik umrumda degil gercekten biktim ..</p><p></p><p>Gorus ve onerileri olanlar varsa sevinirim .</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ilkertetik, post: 1011687, member: 47737"] Arkadaslarim abilerim 2011 model ls plus 80 traktorum var . Herkesin sikayeti sanzuman motor olur bizimkisi lastik sorunu . Artik biktim denecek kadar cok tiksindim lanet olsun petlasa .sol arka teker surekli hava kaciriyo. 1 defa pilastik olan supabi yenisiyle demir ve saglam olaniyla degistirdim . Daha sonra yine inmeye devam etti.baktim olmuyo lastikteki catlaklardan olusur dedik 3 defa farkli zamanlarda tanesi 70 tl ye celik yama yaptirdim nafile yine iniyor yine iniyor . 3 gun icinde ful yere yapisiyo . Artik cidden biktim . 1-dublex lastige ic lastik takmayi dusunuyorum bolelikle catlaklardan kacirma olmaz diye dusundum . 2-cekiste bi sıkıntı dusus olurmu ? 3-lastik omru nasil etkilenir ? Ama artik umrumda degil gercekten biktim .. Gorus ve onerileri olanlar varsa sevinirim . [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
LS
Teknik Bilgiler-Yorumlar
Yine PETLAS lastik sorunu.!!!
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt