PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
New Holland
Videolar (Çekimler)
yıne td ıle karşınızdayım
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="KALINLI_58" data-source="post: 575470" data-attributes="member: 33899"><p><strong>Ynt: yıne td ıle karşınızdayım</strong></p><p></p><p>Eşit şartlarda erkunt 90 td100d yi çeksin yeni aldığım td100 ü vermeye hazırım. Ama ben çekersem de alırım. Erkunt 90 Td100den iyi olsaydı NH alacağıma gider Erkunt alırdım milyarlar da bana kalırdı. Akıl var mantık var hepsinin gücü, torku ağırlığı ortada. Şöförün yanlış vitese takması bile çekişmede fark eder. Çekişmelerle traktör gücü anlaşılmaz. Bizim köyde uzun ve dik bir yer var. O dik yeri Erkunt 90 boş römörkla 4. vitesle çıkamazken Td100 d aynı römörkü 4. viteste 10 gazla çıkarıyor. Erkunt 90 ı olan çekiştirmeye korktuğu için traktör zarar görür dediği için böyle bişey yaptık. Hadin buna da yorum yapın. Ayrıca td85 te hattat a110 u videolarda çekiyor görünüyor. İşinize gelene inanıyorsunuz. Erkuntu karalamıyorum ama bir videodan bu sonucu çıkarmak çok saçma</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="KALINLI_58, post: 575470, member: 33899"] [b]Ynt: yıne td ıle karşınızdayım[/b] Eşit şartlarda erkunt 90 td100d yi çeksin yeni aldığım td100 ü vermeye hazırım. Ama ben çekersem de alırım. Erkunt 90 Td100den iyi olsaydı NH alacağıma gider Erkunt alırdım milyarlar da bana kalırdı. Akıl var mantık var hepsinin gücü, torku ağırlığı ortada. Şöförün yanlış vitese takması bile çekişmede fark eder. Çekişmelerle traktör gücü anlaşılmaz. Bizim köyde uzun ve dik bir yer var. O dik yeri Erkunt 90 boş römörkla 4. vitesle çıkamazken Td100 d aynı römörkü 4. viteste 10 gazla çıkarıyor. Erkunt 90 ı olan çekiştirmeye korktuğu için traktör zarar görür dediği için böyle bişey yaptık. Hadin buna da yorum yapın. Ayrıca td85 te hattat a110 u videolarda çekiyor görünüyor. İşinize gelene inanıyorsunuz. Erkuntu karalamıyorum ama bir videodan bu sonucu çıkarmak çok saçma [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
New Holland
Videolar (Çekimler)
yıne td ıle karşınızdayım
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt