PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Massey Ferguson
Fotoğraflar (Çekimler)
Ynt: new holland sorunlu traktör
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="YAVUZ_13" data-source="post: 726572" data-attributes="member: 33118"><p>herzaman çiftçi kardeşlerimizi bu konularda desteklerim</p><p>bende ki traktörlerin de 3ü nh 1i fiat 1i başak</p><p>ama nh kullansamda eger bir açıgı bir eksigi varsa satan bayiyide fabrikayıda yerden yere vururum para kolay kazanılmıyor</p><p>td65d dt traktörümün lastigi defalarca patladı içlastigi çinmalıydı dış lastik petlastı bayiye yapmadıgımı bırakmadım </p><p></p><p>fakat güzel kardeşim şuanda 2013deyiz</p><p>sen traktörü 2006da aldım diyorsun böyle mantık dışı birşey varmı 7 sene olmuş 7 senelik traktörün garantisimi olur tüketici dernekleri bile ilgilemez açıkçası</p><p>kaldıki aynı sorun komşu köyden birinin başına geldi 4-5 sene önce klima ve ısınma problemi vardı adamla servis ve bayi ilgilenmedi adamda mahkemeye verdi</p><p>adam hem bayiyi hem nh yi hemde servisi mahkemeye verdi mahkeme süreci epey zor ve masraflı olsada kazandı traktörü degiştirdiler başka bir nh ile</p><p>fakat o traktör yeniyken garantiliyken yaptı bunları</p><p>sen ardan geçen 7 sene sonunda bunları yaparsan benim tahminimce hiçbişey kazanamazsın</p><p>keşke traktör yeniyken yapsaymışsın bu saydıklarını</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="YAVUZ_13, post: 726572, member: 33118"] herzaman çiftçi kardeşlerimizi bu konularda desteklerim bende ki traktörlerin de 3ü nh 1i fiat 1i başak ama nh kullansamda eger bir açıgı bir eksigi varsa satan bayiyide fabrikayıda yerden yere vururum para kolay kazanılmıyor td65d dt traktörümün lastigi defalarca patladı içlastigi çinmalıydı dış lastik petlastı bayiye yapmadıgımı bırakmadım fakat güzel kardeşim şuanda 2013deyiz sen traktörü 2006da aldım diyorsun böyle mantık dışı birşey varmı 7 sene olmuş 7 senelik traktörün garantisimi olur tüketici dernekleri bile ilgilemez açıkçası kaldıki aynı sorun komşu köyden birinin başına geldi 4-5 sene önce klima ve ısınma problemi vardı adamla servis ve bayi ilgilenmedi adamda mahkemeye verdi adam hem bayiyi hem nh yi hemde servisi mahkemeye verdi mahkeme süreci epey zor ve masraflı olsada kazandı traktörü degiştirdiler başka bir nh ile fakat o traktör yeniyken garantiliyken yaptı bunları sen ardan geçen 7 sene sonunda bunları yaparsan benim tahminimce hiçbişey kazanamazsın keşke traktör yeniyken yapsaymışsın bu saydıklarını [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Massey Ferguson
Fotoğraflar (Çekimler)
Ynt: new holland sorunlu traktör
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt