PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Massey Ferguson
Fotoğraflar (Çekimler)
Ynt: new holland sorunlu traktör
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Ahmet745" data-source="post: 727679" data-attributes="member: 29556"><p><strong>Ynt: Ynt: new holland sorunlu traktör</strong></p><p></p><p>yerlileri bilemem ama bende new holland tn 75n vardı ithal olanından 2004ten 2012ye kadar kullandım diğer yönlerden tam anlamıyla memnun olduğumu söyleyemem ama hararet konusunda birgün olsun sıkıntı çekmedim bizim buralarda traktöri ilaçlama pülverizatörü yorar öğle sıcağında denemek amaçlı elimden geldiğince sıkıştırdım yarıyı geçiremedim 2000 saat kullandım sattım onu hararetinin yarının üstüne çıktığını hiç görmedim sattığım sene sadece yarım litre su ekledim ve sabah çalışmasınada hayrandım buzun üstünde olsun kızdırmasız tek marş...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Ahmet745, post: 727679, member: 29556"] [b]Ynt: Ynt: new holland sorunlu traktör[/b] yerlileri bilemem ama bende new holland tn 75n vardı ithal olanından 2004ten 2012ye kadar kullandım diğer yönlerden tam anlamıyla memnun olduğumu söyleyemem ama hararet konusunda birgün olsun sıkıntı çekmedim bizim buralarda traktöri ilaçlama pülverizatörü yorar öğle sıcağında denemek amaçlı elimden geldiğince sıkıştırdım yarıyı geçiremedim 2000 saat kullandım sattım onu hararetinin yarının üstüne çıktığını hiç görmedim sattığım sene sadece yarım litre su ekledim ve sabah çalışmasınada hayrandım buzun üstünde olsun kızdırmasız tek marş... [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Massey Ferguson
Fotoğraflar (Çekimler)
Ynt: new holland sorunlu traktör
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt