PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Massey Ferguson
Fotoğraflar (Çekimler)
YOĞUN İŞ TEMPOSUNDAN MANZARALAR
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="vale" data-source="post: 608019" data-attributes="member: 26306"><p><strong>Ynt: YOĞUN İŞ TEMPOSUNDAN MANZARALAR</strong></p><p></p><p>abiçürüyor ama tamamen kaybolmuyor.. seneye mantar hastalığı yapıyor toprakta teşekkür ederim mustafa ..bu çekirdek hasadı gerçekten zor oluyor .yapılan işçiliği saysam roman olur .yerini temizlemeside ayrı bir sıkıntısağolasın abi .demiri olabildiğince aşağıya taktım daha aşağıda olursa sulama için yaptığımız setlere değiyor,traktörün ortasında taktım bir demir fakat genede saplar çaklıyorteşekkürler mehmet .normalde takmam ama sırf bu iş için aldım bu örtüyü yoksa boyayı çiziyorsağolasın alaattin abi.maalesef çekirdekten umduğumuzu bulamadık bu sene .genede allah bereket versin teşekkürler ömer .siz yağlıkları biçere verip geçiyorsunuz,sizde bu dert yok .kayın pederin çekirdekleri biçere biçtirdik ama çekirdeğin saplarını parçalamıyor sadece kafasını kesiyor .bunun çözümü yok ..motorun koprmdık kablosunu koymuyor</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="vale, post: 608019, member: 26306"] [b]Ynt: YOĞUN İŞ TEMPOSUNDAN MANZARALAR[/b] abiçürüyor ama tamamen kaybolmuyor.. seneye mantar hastalığı yapıyor toprakta teşekkür ederim mustafa ..bu çekirdek hasadı gerçekten zor oluyor .yapılan işçiliği saysam roman olur .yerini temizlemeside ayrı bir sıkıntısağolasın abi .demiri olabildiğince aşağıya taktım daha aşağıda olursa sulama için yaptığımız setlere değiyor,traktörün ortasında taktım bir demir fakat genede saplar çaklıyorteşekkürler mehmet .normalde takmam ama sırf bu iş için aldım bu örtüyü yoksa boyayı çiziyorsağolasın alaattin abi.maalesef çekirdekten umduğumuzu bulamadık bu sene .genede allah bereket versin teşekkürler ömer .siz yağlıkları biçere verip geçiyorsunuz,sizde bu dert yok .kayın pederin çekirdekleri biçere biçtirdik ama çekirdeğin saplarını parçalamıyor sadece kafasını kesiyor .bunun çözümü yok ..motorun koprmdık kablosunu koymuyor [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Massey Ferguson
Fotoğraflar (Çekimler)
YOĞUN İŞ TEMPOSUNDAN MANZARALAR
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt