PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Erkunt
Teknik Bilgiler-Yorumlar
yokuşta bayılma sorunu...
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="umut." data-source="post: 518047" data-attributes="member: 27897"><p>bu yeni çıkan kıymet 90 ın transmisyonu diğerlerinden farklı olduğu için yokuşta yüksek viteslerde servet yada nimet gibi bayılma olmuyomuş servis epey metetti bu konuda 90 lığı. bende nimet 70 4wd var herşeyinden memnunum şu bayırda boğulması beni deli ediyo. millet hızlı 4 le giderken aynı yerde ben 3 le gidiyorum. traktörüm daha 400 saatte. haftaya bakıma gidecez sübap ayarı falan yapılacakmış biraz daha iyi olur o zaman diyo servis bakalım ne olacak. 90 lık nasıl acaba bi fikri olan varmı???? birde intercoll taktırsak bi değişiklik olurmu yani bu sorun azda olsa çözülürmü acaba???</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="umut., post: 518047, member: 27897"] bu yeni çıkan kıymet 90 ın transmisyonu diğerlerinden farklı olduğu için yokuşta yüksek viteslerde servet yada nimet gibi bayılma olmuyomuş servis epey metetti bu konuda 90 lığı. bende nimet 70 4wd var herşeyinden memnunum şu bayırda boğulması beni deli ediyo. millet hızlı 4 le giderken aynı yerde ben 3 le gidiyorum. traktörüm daha 400 saatte. haftaya bakıma gidecez sübap ayarı falan yapılacakmış biraz daha iyi olur o zaman diyo servis bakalım ne olacak. 90 lık nasıl acaba bi fikri olan varmı???? birde intercoll taktırsak bi değişiklik olurmu yani bu sorun azda olsa çözülürmü acaba??? [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Erkunt
Teknik Bilgiler-Yorumlar
yokuşta bayılma sorunu...
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt