PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Erkunt
Teknik Bilgiler-Yorumlar
yokuşta bayılma sorunu...
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="rocky" data-source="post: 519476" data-attributes="member: 4710"><p><strong>Ynt: yokuşta bayılma sorunu...</strong></p><p></p><p>Baya abartmışsın kardeşim.Td 80 de kullandım 3085 phantom da massey her türlü üstün yakıtta massey biraz fazla yaksada çekişine göre iyi.Bu arada td 80 e yetişemez diyosun pancar motoru gibi çalışan traktörden 4 silindir bir traktörün yetişemiyecegini söylüyon orasıda ayrı mesele buda td80=pancar motoru ikisininde sesini dinle anlıcaksın ne dedigimi- kardeş 4-5 gün önce bana bu yorumu yapmıştın. şimdide diyosun kendi gözümle gördüm. biz neremizle görmüştük ya. madem sana sahibi söyledi.+ birde case jx80 i geçemedi diyosunda bana nasıl bu cevabı veriyon anlamadım. senin lafaların birbirini tutmuyo hiç kusura bakma kardeş.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="rocky, post: 519476, member: 4710"] [b]Ynt: yokuşta bayılma sorunu...[/b] Baya abartmışsın kardeşim.Td 80 de kullandım 3085 phantom da massey her türlü üstün yakıtta massey biraz fazla yaksada çekişine göre iyi.Bu arada td 80 e yetişemez diyosun pancar motoru gibi çalışan traktörden 4 silindir bir traktörün yetişemiyecegini söylüyon orasıda ayrı mesele buda td80=pancar motoru ikisininde sesini dinle anlıcaksın ne dedigimi- kardeş 4-5 gün önce bana bu yorumu yapmıştın. şimdide diyosun kendi gözümle gördüm. biz neremizle görmüştük ya. madem sana sahibi söyledi.+ birde case jx80 i geçemedi diyosunda bana nasıl bu cevabı veriyon anlamadım. senin lafaların birbirini tutmuyo hiç kusura bakma kardeş. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Erkunt
Teknik Bilgiler-Yorumlar
yokuşta bayılma sorunu...
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt