PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Tarım Ürünleri
Tarla Bitkileri
Yonca
Yonca alımı
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="salims" data-source="post: 1282922" data-attributes="member: 49520"><p>çok geldi sanırım neyse hocam 2 lira pazarlık payı var ille pazarlık ediliyor o yüzden fazla yazdım 20tl ye veriyoruz..madem eleştirilecek birazda ben eleştireyim şimdi istisnalar hariç yurdum insanının %90ı şu şekilde elinde üçbeş parası var ya kendini kral zanneder para veriyorum lan der,benim istediğim fiyata vereceksin vs der emeğinle yonca yetiştirmiş malını satmak isteyen garibanı ezerde ezer parası varya...ama fabrika yemi geçenseneye göre 2 misli olmuştur sesi çıkmaz o yemleri alıp fabrikanın önünde dökmeye yada meclisin önünde tarım bakanın önünde dökmeye protesto etmeye totsu yemez,mazot iki misli olmuştur sesi çıkmaz,tarımsal sulama elektrik vs iki misli olmuştur sesi çıkmaz.süt fiyatları geçenseneye göre aynıdır sesi çıkmaz,o sütü yollara döküp protesto etmeye totsu yemez..tüm bunlar yetmiyomuş gibi önceden alıştı ya tembelliğe parayıda kırıyodu hayvancılıktan ne uğraşacağım ya basar parayı alırım yemi yoncayı silajı vs diyodu ya şımarıklığından geçilmiyodu..ama şimdi totsu yemiyo süt para yapmayınca parekende kendim satayım demeye yada peynir yapayım tereyağı yoğurt vs yapayım da kendim satayım bu tekelci firmalara boyun eymeyeyim demeye totosu yok ve en önemlisi yav yem pahalısilajımı ekeyim arpamı buğdayımı reygrass vs yoncamı ekeyim tarlaya emek vereyim,güneşin alnında hat döşeyeyim totomdan ter çıksın uykusuz gecelerde yonca biçeyim çevireyim paketleyeyim vs tüm bunları yapmaya toto yok alışmış tembelliğe zamanında parada kazanmış şımarmış basarım parayı vururum beline ahmet mehmet efendinin..geçti o günler beyim geçti..maliyetler,mazotu sulaması gübresi balyalaması hammaliye vs tam iki misli olmuş salim efendi emek vermiş yılmamış bu maliyetlerle yonca yeriştirmiş geçen seneye göre sadece 2.5tl zam yapmış yoncasına çok geldiyse almayacan paran çoksa yem alacan yoncacı salim efendiye bıdıbıdı yapmayacan.kim gübreyi yemi mazotu elektriği iki misli haşırt diye bu millete geçirdiyse gidip ona bıdıbıdı yapacan..tamam mı yonca alacak arkadaşlar hepinize söylüyorum..ok YONCA SATAN ARKADAŞLAR 20TL DEN AŞAĞI MAL VERMEYİN AÇ KALIRSINIZ AÇ..TOTOSU YİYEN KENDİ EKSİNDE HANYAYI KONYAYI GÖRSÜN..OK</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="salims, post: 1282922, member: 49520"] çok geldi sanırım neyse hocam 2 lira pazarlık payı var ille pazarlık ediliyor o yüzden fazla yazdım 20tl ye veriyoruz..madem eleştirilecek birazda ben eleştireyim şimdi istisnalar hariç yurdum insanının %90ı şu şekilde elinde üçbeş parası var ya kendini kral zanneder para veriyorum lan der,benim istediğim fiyata vereceksin vs der emeğinle yonca yetiştirmiş malını satmak isteyen garibanı ezerde ezer parası varya...ama fabrika yemi geçenseneye göre 2 misli olmuştur sesi çıkmaz o yemleri alıp fabrikanın önünde dökmeye yada meclisin önünde tarım bakanın önünde dökmeye protesto etmeye totsu yemez,mazot iki misli olmuştur sesi çıkmaz,tarımsal sulama elektrik vs iki misli olmuştur sesi çıkmaz.süt fiyatları geçenseneye göre aynıdır sesi çıkmaz,o sütü yollara döküp protesto etmeye totsu yemez..tüm bunlar yetmiyomuş gibi önceden alıştı ya tembelliğe parayıda kırıyodu hayvancılıktan ne uğraşacağım ya basar parayı alırım yemi yoncayı silajı vs diyodu ya şımarıklığından geçilmiyodu..ama şimdi totsu yemiyo süt para yapmayınca parekende kendim satayım demeye yada peynir yapayım tereyağı yoğurt vs yapayım da kendim satayım bu tekelci firmalara boyun eymeyeyim demeye totosu yok ve en önemlisi yav yem pahalısilajımı ekeyim arpamı buğdayımı reygrass vs yoncamı ekeyim tarlaya emek vereyim,güneşin alnında hat döşeyeyim totomdan ter çıksın uykusuz gecelerde yonca biçeyim çevireyim paketleyeyim vs tüm bunları yapmaya toto yok alışmış tembelliğe zamanında parada kazanmış şımarmış basarım parayı vururum beline ahmet mehmet efendinin..geçti o günler beyim geçti..maliyetler,mazotu sulaması gübresi balyalaması hammaliye vs tam iki misli olmuş salim efendi emek vermiş yılmamış bu maliyetlerle yonca yeriştirmiş geçen seneye göre sadece 2.5tl zam yapmış yoncasına çok geldiyse almayacan paran çoksa yem alacan yoncacı salim efendiye bıdıbıdı yapmayacan.kim gübreyi yemi mazotu elektriği iki misli haşırt diye bu millete geçirdiyse gidip ona bıdıbıdı yapacan..tamam mı yonca alacak arkadaşlar hepinize söylüyorum..ok YONCA SATAN ARKADAŞLAR 20TL DEN AŞAĞI MAL VERMEYİN AÇ KALIRSINIZ AÇ..TOTOSU YİYEN KENDİ EKSİNDE HANYAYI KONYAYI GÖRSÜN..OK [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Tarım Ürünleri
Tarla Bitkileri
Yonca
Yonca alımı
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt