PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Tarım Ürünleri
Tarla Bitkileri
Yonca
Yonca bitkisi yetiştirmekle ilgili soru ve düşünceler
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="enico" data-source="post: 854654" data-attributes="member: 43257"><p><strong>Ynt: Yonca bitkisi yetiştirmekle ilgili soru ve düşünceler</strong></p><p></p><p> Durum, vaziyet bu kadar vahim demek. Peki çiftçi kardeşlerimiz yonca silajını ederinde satamamalarının sebebi, ürünü pazar oluşuncaya kadar bekletmek veya pazarda değer bulunca satmak için ekonomik güçlerinin yetersiz oluşu olabilir mi? Benim ürettikten sonra 1 sene kadar bekleme şansım olabilir, maddi bütçemi bu şekilde ayarlamayı düşünüyorum, buna rağmen para kazanamaz mıyım? Ayrıca bütün çiftçi ve hayvancılıkla uğraşan kardeşlerimizin dediği gibi eğer kendi yemini üretmessen para kazanamassın derler, burdaki para kazanamanın sebebi aradaki karı yem üreticisine ödemekten geçer, demek ki yem üreticisi buradan bir kar sağlar, maliyetine yakın satsaydı hayvancılık yapan birinin kar edememesinin sebebi yem üretmemek olamazdı, haksız mıyım?</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="enico, post: 854654, member: 43257"] [b]Ynt: Yonca bitkisi yetiştirmekle ilgili soru ve düşünceler[/b] Durum, vaziyet bu kadar vahim demek. Peki çiftçi kardeşlerimiz yonca silajını ederinde satamamalarının sebebi, ürünü pazar oluşuncaya kadar bekletmek veya pazarda değer bulunca satmak için ekonomik güçlerinin yetersiz oluşu olabilir mi? Benim ürettikten sonra 1 sene kadar bekleme şansım olabilir, maddi bütçemi bu şekilde ayarlamayı düşünüyorum, buna rağmen para kazanamaz mıyım? Ayrıca bütün çiftçi ve hayvancılıkla uğraşan kardeşlerimizin dediği gibi eğer kendi yemini üretmessen para kazanamassın derler, burdaki para kazanamanın sebebi aradaki karı yem üreticisine ödemekten geçer, demek ki yem üreticisi buradan bir kar sağlar, maliyetine yakın satsaydı hayvancılık yapan birinin kar edememesinin sebebi yem üretmemek olamazdı, haksız mıyım? [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Tarım Ürünleri
Tarla Bitkileri
Yonca
Yonca bitkisi yetiştirmekle ilgili soru ve düşünceler
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt