PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
yonca dekar maliyeti ve veriimi
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="APO5454" data-source="post: 961656" data-attributes="member: 44596"><p><strong>Ynt: yonca dekar maliyeti ve veriimi</strong></p><p></p><p></p><p>Vallaha ben ne ilaç attım nede suladım 2. Senem bu sene 10 dekar bir yerim var aşşagı yukarı 20 römork kadar tavuk gübresi cekmistim yonca yi ekmeden önce bu geçen sene ve bu sene havalar güzel yağışlı gidiyor sulamaya gerek kalmıyor avrupa gübresi hiç atmiyoruz yoncayi bictikten sonra tavuk gübresi serpiştiriveriyoruz yoncanın üstüne dönüm başına 18 ila 20 balya alıyoruz balyalar 20,25 kg civarında benim bi masrafım mazot ile balyacınin parası</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="APO5454, post: 961656, member: 44596"] [b]Ynt: yonca dekar maliyeti ve veriimi[/b] Vallaha ben ne ilaç attım nede suladım 2. Senem bu sene 10 dekar bir yerim var aşşagı yukarı 20 römork kadar tavuk gübresi cekmistim yonca yi ekmeden önce bu geçen sene ve bu sene havalar güzel yağışlı gidiyor sulamaya gerek kalmıyor avrupa gübresi hiç atmiyoruz yoncayi bictikten sonra tavuk gübresi serpiştiriveriyoruz yoncanın üstüne dönüm başına 18 ila 20 balya alıyoruz balyalar 20,25 kg civarında benim bi masrafım mazot ile balyacınin parası [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
yonca dekar maliyeti ve veriimi
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt