PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Tarım Ürünleri
Tarla Bitkileri
Yonca
Yonca ekimi mibzer ayari
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="umedis" data-source="post: 1117633" data-attributes="member: 13175"><p>Bende sabahtan yerleri hazırladım öğleden sonra ektim mibzer 20 ayak Altınay marka balta ayak sanzimani tip tohum dislisinin sağ ve sol disklerini durdurdum sadece ortalar çalıştı ayar skalasini 90 a çektim tohum tekerlegini 22 tur çevirdim dökülen tohum 250gr geldi 250gr 100 m2 için çıkan sonuç 10 ile çarptım 2.5 kg oldu yani bir dönüme 2.5 kg tohum atmış oldum 2 kez ektim 5 kg geldi tarladan çıktım yağmur çöktü merdane çekemedim fotoğrafta çekmeye fırsat bulamadım çıkınca atarım artik</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="umedis, post: 1117633, member: 13175"] Bende sabahtan yerleri hazırladım öğleden sonra ektim mibzer 20 ayak Altınay marka balta ayak sanzimani tip tohum dislisinin sağ ve sol disklerini durdurdum sadece ortalar çalıştı ayar skalasini 90 a çektim tohum tekerlegini 22 tur çevirdim dökülen tohum 250gr geldi 250gr 100 m2 için çıkan sonuç 10 ile çarptım 2.5 kg oldu yani bir dönüme 2.5 kg tohum atmış oldum 2 kez ektim 5 kg geldi tarladan çıktım yağmur çöktü merdane çekemedim fotoğrafta çekmeye fırsat bulamadım çıkınca atarım artik [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Tarım Ürünleri
Tarla Bitkileri
Yonca
Yonca ekimi mibzer ayari
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt