PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Süt Hayvanclığı
yonca slaj saman vs Ful hazır beslemek ?=
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Ali SARAÇ" data-source="post: 937327" data-attributes="member: 25140"><p><strong>Ynt: yonca slaj saman vs Ful hazır beslemek ?=</strong></p><p></p><p></p><p>valla ben alaşehir salihli kula girmediğim çiftlik yok .. coguda modern çiftlikler 6 ton olan bi kaç tane var .. ama 7 ton yok yani .. 2 3 tane ineği olan belki çok ilgileniyodur alıyordur .. büyük kapasiteli çiftliklerde öyle bi rakam yok .. ben rakamı bilmem 3 bin bugun şartlarında kalır belki .. ben süt fiyatıda bilmem .. benim bildiğim yıllık süt verimi .. yediği içtiği veteriner bakımından sonra .. buzağsı ölmez kalırsa o kalır bide boku kalır satarsan satarsın .. sütcülüğün özeti bu .. sen en azından böyle bak olaya .. yeni gireceksen para şu kadar kalır şu kadar süt öyle hesap yapma .. bana bunun buzağsıyla boku kalcak de .. en azndan sonu hüsran olursa üzülmezsin.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Ali SARAÇ, post: 937327, member: 25140"] [b]Ynt: yonca slaj saman vs Ful hazır beslemek ?=[/b] valla ben alaşehir salihli kula girmediğim çiftlik yok .. coguda modern çiftlikler 6 ton olan bi kaç tane var .. ama 7 ton yok yani .. 2 3 tane ineği olan belki çok ilgileniyodur alıyordur .. büyük kapasiteli çiftliklerde öyle bi rakam yok .. ben rakamı bilmem 3 bin bugun şartlarında kalır belki .. ben süt fiyatıda bilmem .. benim bildiğim yıllık süt verimi .. yediği içtiği veteriner bakımından sonra .. buzağsı ölmez kalırsa o kalır bide boku kalır satarsan satarsın .. sütcülüğün özeti bu .. sen en azından böyle bak olaya .. yeni gireceksen para şu kadar kalır şu kadar süt öyle hesap yapma .. bana bunun buzağsıyla boku kalcak de .. en azndan sonu hüsran olursa üzülmezsin. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Süt Hayvanclığı
yonca slaj saman vs Ful hazır beslemek ?=
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt