PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Tarım Ürünleri
Tarla Bitkileri
Yonca
Yonca Sulanması
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
Mesaj
<blockquote data-quote="enico" data-source="post: 973819" data-attributes="member: 43257"><p><strong>Ynt: Yonca Sulanması</strong></p><p></p><p>Yonca da 2/3 oranında çiçeklenme de biçtiğiniz zaman yonca da protein yüzdesi %14-16 lara kadar düşer, bu yüzden yoncanın kalitesi de aşağı çekilir. Baktığım her literatürde Yüzde 5 veya 10 arası çiçeklenme de biçildiği zaman en yüksek protein oranına (yüzde 22-24) ulaştığı belirtiliyor. Belki tonaj olarak daha az ot biçmiş olacagız ama ihtiyacımız olan protein oranı diye düşünüyorum. Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz?</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="enico, post: 973819, member: 43257"] [b]Ynt: Yonca Sulanması[/b] Yonca da 2/3 oranında çiçeklenme de biçtiğiniz zaman yonca da protein yüzdesi %14-16 lara kadar düşer, bu yüzden yoncanın kalitesi de aşağı çekilir. Baktığım her literatürde Yüzde 5 veya 10 arası çiçeklenme de biçildiği zaman en yüksek protein oranına (yüzde 22-24) ulaştığı belirtiliyor. Belki tonaj olarak daha az ot biçmiş olacagız ama ihtiyacımız olan protein oranı diye düşünüyorum. Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz? [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
Cevapla
FORUM
Tarım Ürünleri
Tarla Bitkileri
Yonca
Yonca Sulanması
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Üst
Alt