PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Tarım Ürünleri
Tarla Bitkileri
Yonca
yonca tohum fiyat ve m2 kaç kg ekilir?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="apsiL" data-source="post: 1094284" data-attributes="member: 38742"><p>Sn hocam, yonca elle ekiliyorsa 3 kg yi de geçmemeli; tohum yatağı hazırlandıktan sonra ekim elle yapilip üstüne goble çekilecekse, gobleyi açmadan olduğu gibi üstünden geçin. Son olarak da lov tapan. </p><p></p><p>3 kg ve üzeri ekim sebebi derine ekimden kaynaklı tohum kayıplarıdır. 4 kilo eken gördüm yine seyrek büyüdü, sebebi derin ekim.</p><p></p><p>Bir kere ekiyorsun dikkatli olmakta fayda var. Sık ekim yonca yaprak kalitesini düşürür diye tahmin ediyorum. </p><p></p><p>En temizi mibzerle, tarlayı hem enine hem boyuna tohumu ikiye bölerek, birer ya da birer buçuk kilo olarak, ek.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="apsiL, post: 1094284, member: 38742"] Sn hocam, yonca elle ekiliyorsa 3 kg yi de geçmemeli; tohum yatağı hazırlandıktan sonra ekim elle yapilip üstüne goble çekilecekse, gobleyi açmadan olduğu gibi üstünden geçin. Son olarak da lov tapan. 3 kg ve üzeri ekim sebebi derine ekimden kaynaklı tohum kayıplarıdır. 4 kilo eken gördüm yine seyrek büyüdü, sebebi derin ekim. Bir kere ekiyorsun dikkatli olmakta fayda var. Sık ekim yonca yaprak kalitesini düşürür diye tahmin ediyorum. En temizi mibzerle, tarlayı hem enine hem boyuna tohumu ikiye bölerek, birer ya da birer buçuk kilo olarak, ek. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Tarım Ürünleri
Tarla Bitkileri
Yonca
yonca tohum fiyat ve m2 kaç kg ekilir?
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt