PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Tarım Ürünleri
Tarla Bitkileri
Mısır
Yonca ve Slajlık mısır maliyetleri?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="hacimmet" data-source="post: 537438" data-attributes="member: 17222"><p><strong>Ynt: Yonca ve Slajlık mısır maliyetleri?</strong></p><p></p><p>İş yoğunluğundan birhaftadır pek giremiyorum foruma,bu işten şöyle kar edilir maaliyeti konur yada satış piyasa bedeli konur vs. tartışma yada önerilerimizin dışında arkadaşlar bu işin içinde olanlarında bildiği gibi hayvancılık işine girerseniz eğer kolaykolay çıkamassınız benim gibide işten zevk alırsanız dönem dönem zararda olsa devam edersiniz,maaliyet hesabı konusunda ben fikrimi savunuyorum hala sayın Kocabaş misal ben 100 dekar arazimden çıkan kaba yemi hayvanlarıma yedirsem maaliyeti 20 tl ama satsam 60 tl kimne derse desin ben bunun maaliyetini 20 tl den hesaplarsam başta aldanmış olurum ozaman nasıl olur biliyormusunuz misal şuan piyasa fiyatından inek başı 150 tl kar ediyorsam yem girdilerini maaliyet hesabından koyarsam süt fiyatları düştüğünde bile kar ediyorum diye kendimi aldatırım.</p><p> Doğancan benim yazdıklarımı heves kırıcı olarak algılama kesinlikle bu iş zor ama bence zevkli bir işkolu iş hakkını vererek yapılırsa güzel karlarda elde edilebilir ama maaliyet hesabında aldanmayalım birde sermayen varsa sorundeğil neden dersen adamlar işe ilk girerken 400 hayvan ve süper modern bir işletmeyle işe başlıyorlar sermayen olmadımı sıfırdan emeklemek oluyor</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="hacimmet, post: 537438, member: 17222"] [b]Ynt: Yonca ve Slajlık mısır maliyetleri?[/b] İş yoğunluğundan birhaftadır pek giremiyorum foruma,bu işten şöyle kar edilir maaliyeti konur yada satış piyasa bedeli konur vs. tartışma yada önerilerimizin dışında arkadaşlar bu işin içinde olanlarında bildiği gibi hayvancılık işine girerseniz eğer kolaykolay çıkamassınız benim gibide işten zevk alırsanız dönem dönem zararda olsa devam edersiniz,maaliyet hesabı konusunda ben fikrimi savunuyorum hala sayın Kocabaş misal ben 100 dekar arazimden çıkan kaba yemi hayvanlarıma yedirsem maaliyeti 20 tl ama satsam 60 tl kimne derse desin ben bunun maaliyetini 20 tl den hesaplarsam başta aldanmış olurum ozaman nasıl olur biliyormusunuz misal şuan piyasa fiyatından inek başı 150 tl kar ediyorsam yem girdilerini maaliyet hesabından koyarsam süt fiyatları düştüğünde bile kar ediyorum diye kendimi aldatırım. Doğancan benim yazdıklarımı heves kırıcı olarak algılama kesinlikle bu iş zor ama bence zevkli bir işkolu iş hakkını vererek yapılırsa güzel karlarda elde edilebilir ama maaliyet hesabında aldanmayalım birde sermayen varsa sorundeğil neden dersen adamlar işe ilk girerken 400 hayvan ve süper modern bir işletmeyle işe başlıyorlar sermayen olmadımı sıfırdan emeklemek oluyor [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Tarım Ürünleri
Tarla Bitkileri
Mısır
Yonca ve Slajlık mısır maliyetleri?
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt