PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Tarım Ürünleri
Tarla Bitkileri
Mısır
Yonca ve Slajlık mısır maliyetleri?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="doganbey1" data-source="post: 539814" data-attributes="member: 919"><p><strong>Ynt: Yonca ve Slajlık mısır maliyetleri?</strong></p><p></p><p>Çağrı eline emeğine sağlık. Mustafa( kocabaş) abide oldukça meraklı ve bu işlerle de bilgili bir abimiz. Ben hayatımda hiç hayvan bakmadım. Ama çok otlattım ;D İçerden gelen bir sevgi var. Ve bu işi yaparsam ki yapacağıma inanıyorum hani onlarla birer arkadaş gibi olmayı düşünüyorum. Ben kendimi bildim bileli bu hayalim var. Hep çiftlik kurmak gibi bir hayalim vardı. İnşallah bunu da gerçekleştireceğim. Bu işte para var. Ama zahmeti de var. Ben mutlu olamadığım yerde milyarlar kazansam ne olur. Ama mutlu olsam o hayvanlara baksam, onların kokusunu duysam, yavrularına baksam o zaman benim için mutluluk ve huzur odur. Bir proje çiziyorum. Yarın çizimi bitirip atarım siteye. Kuracağım işletmeyi o tarz yapmayı düşünüyorum. Bakalım artık hayırlısı. Sizler elbet bu işin içinden geliyorsunuz. Ne zorlukları olduğunu biliyorsunuz. Bende dedemden biliyorum Anlattıklarından. Bu iş öyle patronlukla da olmaz. Bu iş için affedersiniz ama çizmeyle boka gireceksiniz. Ayağınız kaydımı boka düştünüz mü iğrenmeyeceksiniz. Hayvanlara şefkatle yaklaşacaksınız. Ben bunları bilirim. Allah da bana güç kuvvet ömür verirse inşallah bu işi de başaracağım. Herkese sonsuz teşekkürler. Konunun sabitlenmesi de çok iyi oldu kanımca.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="doganbey1, post: 539814, member: 919"] [b]Ynt: Yonca ve Slajlık mısır maliyetleri?[/b] Çağrı eline emeğine sağlık. Mustafa( kocabaş) abide oldukça meraklı ve bu işlerle de bilgili bir abimiz. Ben hayatımda hiç hayvan bakmadım. Ama çok otlattım ;D İçerden gelen bir sevgi var. Ve bu işi yaparsam ki yapacağıma inanıyorum hani onlarla birer arkadaş gibi olmayı düşünüyorum. Ben kendimi bildim bileli bu hayalim var. Hep çiftlik kurmak gibi bir hayalim vardı. İnşallah bunu da gerçekleştireceğim. Bu işte para var. Ama zahmeti de var. Ben mutlu olamadığım yerde milyarlar kazansam ne olur. Ama mutlu olsam o hayvanlara baksam, onların kokusunu duysam, yavrularına baksam o zaman benim için mutluluk ve huzur odur. Bir proje çiziyorum. Yarın çizimi bitirip atarım siteye. Kuracağım işletmeyi o tarz yapmayı düşünüyorum. Bakalım artık hayırlısı. Sizler elbet bu işin içinden geliyorsunuz. Ne zorlukları olduğunu biliyorsunuz. Bende dedemden biliyorum Anlattıklarından. Bu iş öyle patronlukla da olmaz. Bu iş için affedersiniz ama çizmeyle boka gireceksiniz. Ayağınız kaydımı boka düştünüz mü iğrenmeyeceksiniz. Hayvanlara şefkatle yaklaşacaksınız. Ben bunları bilirim. Allah da bana güç kuvvet ömür verirse inşallah bu işi de başaracağım. Herkese sonsuz teşekkürler. Konunun sabitlenmesi de çok iyi oldu kanımca. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Tarım Ürünleri
Tarla Bitkileri
Mısır
Yonca ve Slajlık mısır maliyetleri?
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt