PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Fiat
Teknik Bilgiler-Yorumlar
Yorumlarınızı bekliyorum siz ne dersiniz..?? (traktör takası)
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="silent_11" data-source="post: 330222" data-attributes="member: 8926"><p>arkadaslar 96 model 54c traktörümü landini globus 70 ile takasta üste nekadar verecegimi sordum traktör sahibine 8.500-9000 arası dedi yani benim 54cye 16500-17000 arası fiyat biçti benim aklımdaki fiyat ise minimum 19000-2000.. ((93modeline bile netteki ilanlarda 18000 isteyen bile war)).. benmi çok istiyorum o mu çok az veriyor benm motora.. ayrıca bu motor hakkında bilginiz warmı ilerde parca sorunu olurmu yakıtı nasıldır çevrenizde bu traktörden warmı.. sizinde fikir ve yorumlarınızı almak istedim...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="silent_11, post: 330222, member: 8926"] arkadaslar 96 model 54c traktörümü landini globus 70 ile takasta üste nekadar verecegimi sordum traktör sahibine 8.500-9000 arası dedi yani benim 54cye 16500-17000 arası fiyat biçti benim aklımdaki fiyat ise minimum 19000-2000.. ((93modeline bile netteki ilanlarda 18000 isteyen bile war)).. benmi çok istiyorum o mu çok az veriyor benm motora.. ayrıca bu motor hakkında bilginiz warmı ilerde parca sorunu olurmu yakıtı nasıldır çevrenizde bu traktörden warmı.. sizinde fikir ve yorumlarınızı almak istedim... [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Fiat
Teknik Bilgiler-Yorumlar
Yorumlarınızı bekliyorum siz ne dersiniz..?? (traktör takası)
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt