PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Dışı Konular
Muhabbet - Geyik
yorumsuz
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="köylü" data-source="post: 430767" data-attributes="member: 988"><p><strong>Ynt: yorumsuz</strong></p><p></p><p>anadolunun hiç bir yerinde işçilik yok.hala kerpiç evler gelişigüzel yapılan beton evler biriket ve tugla evler. </p><p> biz düşenin yanında olmalıyız.</p><p>hz ALİNİN bir sözü var. BEN HERKESE İYİLİK YAPTIM HEPSİNDEN DE KÖTÜLÜK GÖRDÜM.ama BEN YİNE de İYİLİK YAPMAKTAN VAZ GEÇMEDİM...</p><p> yanlış yazmamışsam böyle.</p><p>onlarda bizim ALLAH ÖLENLERE RAHMET ETSİN.KALANLARA ŞİFA VERSİN YARALANANLARA </p><p> EVET İNSAN BİR AN KÖTÜ DÜŞÜNÜYOR AMA YANLIŞ OLDUGU KANISANA HEMEN VARIYOR.</p><p>bu düşünce çok vahim çok ince ve keskin bir çizgi.zaten pkk bunu istemiyor mu.dış güçler bunu istemiyor mu? </p><p> edirne den kar sa sinop tan hataya dagı ile taşı ile denizi ile suyu ile gülü ile tikeniyle şehidiyle gazisiyle bizim milletimiz bizim ülkemiz kim ne düşünürse düşünsün bir ve birlik olma zamanı kardeş olma zamanı...</p><p> benim kardeşimin eşi KÜRT</p><p> TEYZEM KÜRTDE GELİN</p><p> amca kızları kürtte gelin</p><p>dedemin anası kürt </p><p> BEN TÜRKÜM NE MUTLU ANAM TÜRKMEN </p><p> biz et tırnak olmuşuz nasıl kurşun sıkarız nasıl kötü düşünürüz </p><p>DÜĞÜNÜZ BİR,HALAYIMIZ BİR,AĞIDIMIZ BİR BAYRAMIMIZ BİR SECDEMİZ BİR KIBLEMİZ BİR </p><p> KAVGAYA KÜSLÜGE HAKKIMIZ VAR MI? </p><p>BU ÜLKE BU BAYRAK İÇİN BİR OLMALIYIZ........</p><p>DÜGÜNLERDE AL BAYRAGI ASIYORLAR DAMLARINA.ONLARDA ŞEHİT VERDİ.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="köylü, post: 430767, member: 988"] [b]Ynt: yorumsuz[/b] anadolunun hiç bir yerinde işçilik yok.hala kerpiç evler gelişigüzel yapılan beton evler biriket ve tugla evler. biz düşenin yanında olmalıyız. hz ALİNİN bir sözü var. BEN HERKESE İYİLİK YAPTIM HEPSİNDEN DE KÖTÜLÜK GÖRDÜM.ama BEN YİNE de İYİLİK YAPMAKTAN VAZ GEÇMEDİM... yanlış yazmamışsam böyle. onlarda bizim ALLAH ÖLENLERE RAHMET ETSİN.KALANLARA ŞİFA VERSİN YARALANANLARA EVET İNSAN BİR AN KÖTÜ DÜŞÜNÜYOR AMA YANLIŞ OLDUGU KANISANA HEMEN VARIYOR. bu düşünce çok vahim çok ince ve keskin bir çizgi.zaten pkk bunu istemiyor mu.dış güçler bunu istemiyor mu? edirne den kar sa sinop tan hataya dagı ile taşı ile denizi ile suyu ile gülü ile tikeniyle şehidiyle gazisiyle bizim milletimiz bizim ülkemiz kim ne düşünürse düşünsün bir ve birlik olma zamanı kardeş olma zamanı... benim kardeşimin eşi KÜRT TEYZEM KÜRTDE GELİN amca kızları kürtte gelin dedemin anası kürt BEN TÜRKÜM NE MUTLU ANAM TÜRKMEN biz et tırnak olmuşuz nasıl kurşun sıkarız nasıl kötü düşünürüz DÜĞÜNÜZ BİR,HALAYIMIZ BİR,AĞIDIMIZ BİR BAYRAMIMIZ BİR SECDEMİZ BİR KIBLEMİZ BİR KAVGAYA KÜSLÜGE HAKKIMIZ VAR MI? BU ÜLKE BU BAYRAK İÇİN BİR OLMALIYIZ........ DÜGÜNLERDE AL BAYRAGI ASIYORLAR DAMLARINA.ONLARDA ŞEHİT VERDİ. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Dışı Konular
Muhabbet - Geyik
yorumsuz
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt