PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
YOUTUBE' a Programsız, Sitesiz Erişim.....!!!
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="alipasalierkan" data-source="post: 85605" data-attributes="member: 6"><p>Arkadaşlar bir arkadaşımın gösterdiği yöntem sayesinde YOUTUBE ' u açabiliyorum. Normal bir şekilde siteye ulaşabiliyorum. Bu yöntemi sizlerle paylaşmak istedim. </p><p></p><p>İlk olarak adımları sıralayalım....</p><p></p><p>1- Ağ Bağlantılarıma sağ tıklayıp Özellikler diyoruz.</p><p>2- Açılan pencerede Yerel Ağ Bağlantısı ' na sağ tıklayıp Özellikler diyoruz.</p><p>3- Açılan pencerede listede en alt kısma gelerek İnternet İletişim Kuralları(TCP/IP) ' na tıklıyoruz. Listenin alt sağ kısmındaki Özellikler butonuna tıklıyoruz.</p><p>4- Açılan pencerede Genel kısmında bulunan Aşağıdaki DNS sunucu adreslerini kullan seçeneğini seçiyoruz.</p><p>5- Yeğlenen DNS sunucusuna 4.2.2.1 sayılarını giriyoruz.</p><p>6- Diğer DNS sunucusuna 4.2.2.2 sayılarını giriyoruz.</p><p>7- Tamam ' a tıklıyoruz.</p><p>8- Diğer pencereyi kapatıyoruz.</p><p>9- Youtube açılıyormu diye deniyoruz.</p><p>10- Eğer açılmıyorsa bilgisayarı yeniden başlatıp tekrar deniyoruz.</p><p>11- İyi seyirler....</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="alipasalierkan, post: 85605, member: 6"] Arkadaşlar bir arkadaşımın gösterdiği yöntem sayesinde YOUTUBE ' u açabiliyorum. Normal bir şekilde siteye ulaşabiliyorum. Bu yöntemi sizlerle paylaşmak istedim. İlk olarak adımları sıralayalım.... 1- Ağ Bağlantılarıma sağ tıklayıp Özellikler diyoruz. 2- Açılan pencerede Yerel Ağ Bağlantısı ' na sağ tıklayıp Özellikler diyoruz. 3- Açılan pencerede listede en alt kısma gelerek İnternet İletişim Kuralları(TCP/IP) ' na tıklıyoruz. Listenin alt sağ kısmındaki Özellikler butonuna tıklıyoruz. 4- Açılan pencerede Genel kısmında bulunan Aşağıdaki DNS sunucu adreslerini kullan seçeneğini seçiyoruz. 5- Yeğlenen DNS sunucusuna 4.2.2.1 sayılarını giriyoruz. 6- Diğer DNS sunucusuna 4.2.2.2 sayılarını giriyoruz. 7- Tamam ' a tıklıyoruz. 8- Diğer pencereyi kapatıyoruz. 9- Youtube açılıyormu diye deniyoruz. 10- Eğer açılmıyorsa bilgisayarı yeniden başlatıp tekrar deniyoruz. 11- İyi seyirler.... [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
YOUTUBE' a Programsız, Sitesiz Erişim.....!!!
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt