PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Tarım Ürünleri
Tarla Bitkileri
Buğday
YouTube'da "Gıda Şokuna Hazır Olun!" videosunu izleyin
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="bilal_26" data-source="post: 1331232" data-attributes="member: 75269"><p>Yahu benim hic umudum yok ama mücadelemi bırakmam şurda 20 yıllık bir yönetim var nerdeyse oturmuş bir tarım yada eğitim politikası bana göre yok Atatürk gibi bi adam lazım bu ülkeye oda mucize gibi bişi anamı alıpmı gitsem ayağıma galoş giyip tarlayamı girsem bilemedim 2.dünya savaşında yerle bir olmuş bir almanya (diger bazı avrupa ülkeleride var tabii) 60/65 milyon insan öldü öldürüldü o savasta 50/55 yıllık bi gecmis bugün bir cok alanda dünya devi almanya Güney kore daha düne kadar yardımlarına gitmeseler gitmese idik açlıktan yada çinlilerin onları boğazlamasından sömürge etmesinden geriye bişileri kalmazdı bugün gelinen nokta teknolojide dünya devi sadece onunla kalsalar ki biz okadarını biliyoruz fazla örnklerle coğalta biliriz vs vs peki sene olmuş 2020 bizde eksik olan ne nedir bizi geri kalmıslıkta bırakan ithalat ithalat yumağına düsüren taseronluk sistemi montaj sanayi kağıt üzerinde tutan reelde tutmayan hesaplar yanlış genlerimizdemi eğitimimizdemi müslümanım deyipte ama uzaktan yakından dinin bize helal haram kulhakkı gibi kavramları umursamamaktan ama yinede müslümanım düşüncesiyle haraket etmekmi geri koyan çifcisinin emklisinin memurunun işçisinin vs ben hak ettiği bugun veya gecmis dönemlerde abilerimizin babalarımızın dedelerimizin gecmis büyüklerimizin hak etti gibi yasadıklarına veya yaşayacağımıza inanamıyorum savastan sonra almanya calıstıracak isciyi diger ülkelerden temin etti gurbetciler almancılar derdik cocukluğumuzda 3/5 yılda koca araziler apartman dikmeler lüks taksiler cüzdanda doçe marklar orda burda daireler neyse fazla uzatmadan sene olmus 2020 1.sanayi devrimide 2. Sanayi devrimide kactı içten yanmalı motor işide bitti montajını yaptık bu zamana kadar yerli oto isi elektirikli tambi muamma 2022de yollarda bakalım görürsek tabii hata nerde yanlıs nerde bu ülkede. olumlu yada olumsuz bircok elestiri görüs olacaktır bu forumunda bu yanı cok güze olan</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="bilal_26, post: 1331232, member: 75269"] Yahu benim hic umudum yok ama mücadelemi bırakmam şurda 20 yıllık bir yönetim var nerdeyse oturmuş bir tarım yada eğitim politikası bana göre yok Atatürk gibi bi adam lazım bu ülkeye oda mucize gibi bişi anamı alıpmı gitsem ayağıma galoş giyip tarlayamı girsem bilemedim 2.dünya savaşında yerle bir olmuş bir almanya (diger bazı avrupa ülkeleride var tabii) 60/65 milyon insan öldü öldürüldü o savasta 50/55 yıllık bi gecmis bugün bir cok alanda dünya devi almanya Güney kore daha düne kadar yardımlarına gitmeseler gitmese idik açlıktan yada çinlilerin onları boğazlamasından sömürge etmesinden geriye bişileri kalmazdı bugün gelinen nokta teknolojide dünya devi sadece onunla kalsalar ki biz okadarını biliyoruz fazla örnklerle coğalta biliriz vs vs peki sene olmuş 2020 bizde eksik olan ne nedir bizi geri kalmıslıkta bırakan ithalat ithalat yumağına düsüren taseronluk sistemi montaj sanayi kağıt üzerinde tutan reelde tutmayan hesaplar yanlış genlerimizdemi eğitimimizdemi müslümanım deyipte ama uzaktan yakından dinin bize helal haram kulhakkı gibi kavramları umursamamaktan ama yinede müslümanım düşüncesiyle haraket etmekmi geri koyan çifcisinin emklisinin memurunun işçisinin vs ben hak ettiği bugun veya gecmis dönemlerde abilerimizin babalarımızın dedelerimizin gecmis büyüklerimizin hak etti gibi yasadıklarına veya yaşayacağımıza inanamıyorum savastan sonra almanya calıstıracak isciyi diger ülkelerden temin etti gurbetciler almancılar derdik cocukluğumuzda 3/5 yılda koca araziler apartman dikmeler lüks taksiler cüzdanda doçe marklar orda burda daireler neyse fazla uzatmadan sene olmus 2020 1.sanayi devrimide 2. Sanayi devrimide kactı içten yanmalı motor işide bitti montajını yaptık bu zamana kadar yerli oto isi elektirikli tambi muamma 2022de yollarda bakalım görürsek tabii hata nerde yanlıs nerde bu ülkede. olumlu yada olumsuz bircok elestiri görüs olacaktır bu forumunda bu yanı cok güze olan [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Tarım Ürünleri
Tarla Bitkileri
Buğday
YouTube'da "Gıda Şokuna Hazır Olun!" videosunu izleyin
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt