PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Tarım Ürünleri
Tarla Bitkileri
Buğday
YouTube'da "Gıda Şokuna Hazır Olun!" videosunu izleyin
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="bilal_26" data-source="post: 1331344" data-attributes="member: 75269"><p>Bir gün işyerinde muhabbet esnasında şu gavurlardan allah razı olsun dedim konu ekonomi üretim felan herkes bi durdu o nasıl bi söz diye ön yargı olustu siz söyediğim söze neden takıldınız kaldınız anlamadımki dedim cebinizdeki 2-3 bin lik telefon şu gördüğün başından kalkmadığın bilgisayar cocuğuna oynasın diye aldığın tablet evine bağlattığın internet beğenmeyip daha incesini büyüğünü aldığın lcd led q led 4k televizyon bindiğin araba veya ahbi albilsem dediğin araba dahada coğaltabiliriz hadi bunların hepsini çıkartın hayatınızdan dedim ses yok eee burda takıldığınız benim kurduğum cümlemi!!! düşünmek lazım biri mavi renkli traktör yapmış avuc ici kadar ülke yetmemiş yetişememiş baska ülkede fabrika kurmuş montajını yaptırmıs dünyaya sata sata bitirememis diğeri kırmızı biri yeşil birbirinden aşağı kalır yanlarımı var ya ekipmanları traktör fiyatına belki bazı kullandığımız ceker traktörlerden pahalı ekipman bu çiftçilik tarım büyük bir sektör bunu idrak edecek göre bilecek idareciler lazım günü ayı yılı kurtarsak kafi kafayla gecmisten bu güne gelmişiz alavere dalavere her sektörde liyakat sahibi olmayan koltuk işgal eden atm yi gözleyen kişiler şişirilmiş eee çiftci ne yapsın işci ne yapsın be kardesim bi silkelenemedik bir kesim üretecem kar edecem ayakta kalmam gerek besleyecem ekecem güdecem diye kırk takla atıyor diğeri karnım doydu ama gözüm ac acaba ne kadar resmi tatil var yıllık izinleri birlestirsemmi derdinde benmi karamsarım gerceklermi böle yanlışmı düşünüyom anlamadım gitti hic birşey olamasada kesin bir şeyler oldu olmuştur bidebiz söyleyelim bakalım söz hakkımız gelince bunu</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="bilal_26, post: 1331344, member: 75269"] Bir gün işyerinde muhabbet esnasında şu gavurlardan allah razı olsun dedim konu ekonomi üretim felan herkes bi durdu o nasıl bi söz diye ön yargı olustu siz söyediğim söze neden takıldınız kaldınız anlamadımki dedim cebinizdeki 2-3 bin lik telefon şu gördüğün başından kalkmadığın bilgisayar cocuğuna oynasın diye aldığın tablet evine bağlattığın internet beğenmeyip daha incesini büyüğünü aldığın lcd led q led 4k televizyon bindiğin araba veya ahbi albilsem dediğin araba dahada coğaltabiliriz hadi bunların hepsini çıkartın hayatınızdan dedim ses yok eee burda takıldığınız benim kurduğum cümlemi!!! düşünmek lazım biri mavi renkli traktör yapmış avuc ici kadar ülke yetmemiş yetişememiş baska ülkede fabrika kurmuş montajını yaptırmıs dünyaya sata sata bitirememis diğeri kırmızı biri yeşil birbirinden aşağı kalır yanlarımı var ya ekipmanları traktör fiyatına belki bazı kullandığımız ceker traktörlerden pahalı ekipman bu çiftçilik tarım büyük bir sektör bunu idrak edecek göre bilecek idareciler lazım günü ayı yılı kurtarsak kafi kafayla gecmisten bu güne gelmişiz alavere dalavere her sektörde liyakat sahibi olmayan koltuk işgal eden atm yi gözleyen kişiler şişirilmiş eee çiftci ne yapsın işci ne yapsın be kardesim bi silkelenemedik bir kesim üretecem kar edecem ayakta kalmam gerek besleyecem ekecem güdecem diye kırk takla atıyor diğeri karnım doydu ama gözüm ac acaba ne kadar resmi tatil var yıllık izinleri birlestirsemmi derdinde benmi karamsarım gerceklermi böle yanlışmı düşünüyom anlamadım gitti hic birşey olamasada kesin bir şeyler oldu olmuştur bidebiz söyleyelim bakalım söz hakkımız gelince bunu [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Tarım Ürünleri
Tarla Bitkileri
Buğday
YouTube'da "Gıda Şokuna Hazır Olun!" videosunu izleyin
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt