PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Massey Ferguson
Fotoğraflar (Çekimler)
YOZGAT DİVANLI KÖYÜÜ 165 VE 5000
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Black.Boyss.37" data-source="post: 354036" data-attributes="member: 19401"><p><strong>Ynt: YOZGAT DİVANLI KÖYÜÜ 165 VE 5000</strong></p><p></p><p>Bende Ford var.. sana yazacak şeyim çok ama ne anlatsam taktiğin yok 165 i o kadar abarttin buldun buluşturdun 70 80 beygir traktörleri alt ettin helal olsun diyorum.. kardeşm benim iyimde kötümde çekmeyen traktörumde Mozot canavarı olan traktörumde durmadan hararet yapan blok patlatan arkasini dağıtan traktörum de ford... böyle kulaktan duyma laflara karnım tok abim vız gelir tıris gider hepsi 84 yılından beri kullanıyoruz ne çok yaktığını gördük ne de bi yerde kaldığını ne hararet yaptığını ne de yürür aksamin bi hatasını gördük çiftde de gelince çoğu motorla da kapıştı bi tanesinen bile tur yemeden tur attı .dedem .70 yılından beridir ford traktör hastası .. bizde mf de fiat da jd de interde varmış zamanında şimdi ford la jd harici hepsini sattık 2 si kaldı... Olay mf yada ford kavgası değil senin iyin mf dir benim ki Forddur bu kişisel seçim kimseyi ne bağlar ne alakadar eder.. En iyisi elindeki traktördur işini gören traktördur kıymetını bil ...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Black.Boyss.37, post: 354036, member: 19401"] [b]Ynt: YOZGAT DİVANLI KÖYÜÜ 165 VE 5000[/b] Bende Ford var.. sana yazacak şeyim çok ama ne anlatsam taktiğin yok 165 i o kadar abarttin buldun buluşturdun 70 80 beygir traktörleri alt ettin helal olsun diyorum.. kardeşm benim iyimde kötümde çekmeyen traktörumde Mozot canavarı olan traktörumde durmadan hararet yapan blok patlatan arkasini dağıtan traktörum de ford... böyle kulaktan duyma laflara karnım tok abim vız gelir tıris gider hepsi 84 yılından beri kullanıyoruz ne çok yaktığını gördük ne de bi yerde kaldığını ne hararet yaptığını ne de yürür aksamin bi hatasını gördük çiftde de gelince çoğu motorla da kapıştı bi tanesinen bile tur yemeden tur attı .dedem .70 yılından beridir ford traktör hastası .. bizde mf de fiat da jd de interde varmış zamanında şimdi ford la jd harici hepsini sattık 2 si kaldı... Olay mf yada ford kavgası değil senin iyin mf dir benim ki Forddur bu kişisel seçim kimseyi ne bağlar ne alakadar eder.. En iyisi elindeki traktördur işini gören traktördur kıymetını bil ... [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Massey Ferguson
Fotoğraflar (Çekimler)
YOZGAT DİVANLI KÖYÜÜ 165 VE 5000
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt