PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Tarım Ürünleri
Tarla Bitkileri
Diğer Tarla Bitkileri
Yozgattan Parise safran ihracatı
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Hermiyas" data-source="post: 896964" data-attributes="member: 41641"><p><strong>28.11.2014 - 02:30 | Son Güncelleme: 28.11.2014-1:42 Milliyet.com.tr » Ekonomi » Haber</strong></p><p><strong>Yozgattan Parise safran ihracatı</strong></p><p><strong></strong></p><p><strong>Türkiyede daha çok Safranboluda yetiştirilen safran bitkisini arkadaşının tavsiyesiyle 3 yıl önce üretmeye başlayan Yozgatlı çiftçi İzamettin Meşeli, yetiştirdiği bitkiyi Pariste restoran işleten bir gurbetçiye satıyor.</strong></p><p><strong></strong></p><p><strong>AA</strong></p><p><strong></strong></p><p><strong>Meşeli, Sorguna bağlı Şahmuratlı köyünde 2 dekar arazide gerçekleştirdiği deneme üretiminden olumlu sonuç aldığını söyledi. Safranbolulu bir arkadaşının tavsiyesiyle bitkinin üretimine başladığını anlatan Meşeli, Kilogramı 10 bin dolardan satılan safranın pazar sıkıntısı yok. Yeter ki üret, ürettiğin zaman her şey satılıyor diye konuştu.</strong></p><p><strong></strong></p><p><strong></strong></p><p><strong>İlk etapta 700 gram ürettiğini belirten Meşeli şunları söyledi:</strong></p><p><strong>Duyulunca talep oldu. Pariste restoran işleten bir hemşehrimiz aradı. Ona deneme amaçlı gönderdim. Yemeklerde kullandığı safranı artık benden alıyor. Üretimi artırmayı hedefliyorum.</strong></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Hermiyas, post: 896964, member: 41641"] [b]28.11.2014 - 02:30 | Son Güncelleme: 28.11.2014-1:42 Milliyet.com.tr » Ekonomi » Haber Yozgattan Parise safran ihracatı Türkiyede daha çok Safranboluda yetiştirilen safran bitkisini arkadaşının tavsiyesiyle 3 yıl önce üretmeye başlayan Yozgatlı çiftçi İzamettin Meşeli, yetiştirdiği bitkiyi Pariste restoran işleten bir gurbetçiye satıyor. AA Meşeli, Sorguna bağlı Şahmuratlı köyünde 2 dekar arazide gerçekleştirdiği deneme üretiminden olumlu sonuç aldığını söyledi. Safranbolulu bir arkadaşının tavsiyesiyle bitkinin üretimine başladığını anlatan Meşeli, Kilogramı 10 bin dolardan satılan safranın pazar sıkıntısı yok. Yeter ki üret, ürettiğin zaman her şey satılıyor diye konuştu. İlk etapta 700 gram ürettiğini belirten Meşeli şunları söyledi: Duyulunca talep oldu. Pariste restoran işleten bir hemşehrimiz aradı. Ona deneme amaçlı gönderdim. Yemeklerde kullandığı safranı artık benden alıyor. Üretimi artırmayı hedefliyorum.[/b] [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Tarım Ürünleri
Tarla Bitkileri
Diğer Tarla Bitkileri
Yozgattan Parise safran ihracatı
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt