PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
Yozgat ve Sivas ciftcilerinin dikkatine...
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="satocan58" data-source="post: 403923" data-attributes="member: 22267"><p><strong>Ynt: Yozgat ve Sivas ciftcilerinin dikkatine...</strong></p><p></p><p>Tavsiyeleriniz icin tesekürler..</p><p></p><p>torpaaam gün91 ocagimiza incir agacini dikti. 110 dönüm bictirdim, 1 kamyon gelmez, eniste 45 dönüm tosun bey bictirmis yigin bizimkinden yüksek. Arpa tarim92 idi. Aydan hanimi seyiz gardasimda söyledi, ama biralik oldugu icin piyasasi yok dedi. Burda eken yokmus zaten. Su dediklerini bi sorusturayim...Nail abi ben böyle rezil ekin görmedim. Bazi yerler simsiyah olmus, sap tutmamis, tutan basakta 4 5 dane olmus, oda calinmis gitmis. Bayraktarin sifirini bulabilirmiyiz. Yaw bizim köyde bi rus bilirler bide zeron, iki senedirde tosun bey. Hani onuda saraykentli bi eniste getirmese ondanda mahrum klacaktik. ben bu köye gelip bu isi en basta babama sonra digerlerine ögretecem. ofisler artik digital ortamda fiyat verecek diyodum dingirtatiyolardi beni. bugün babam tutusmus bi zimbirti getirmisler, expertin fonksiyonu kalmamis diye.)))tarim kredide kangalli mühendis var, abi diyo sen bunlara bisey anlatma, bunlar sana daha fazlasini anlatir.))) adam kimseye karismiyo artik, sadece gübre gelsede zaten ekecekler diye bi kac hafta bekletiyor.babam illallah ettirmis adama. kar kalkmadan gübre derdine düsüyor diyo.)))</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="satocan58, post: 403923, member: 22267"] [b]Ynt: Yozgat ve Sivas ciftcilerinin dikkatine...[/b] Tavsiyeleriniz icin tesekürler.. torpaaam gün91 ocagimiza incir agacini dikti. 110 dönüm bictirdim, 1 kamyon gelmez, eniste 45 dönüm tosun bey bictirmis yigin bizimkinden yüksek. Arpa tarim92 idi. Aydan hanimi seyiz gardasimda söyledi, ama biralik oldugu icin piyasasi yok dedi. Burda eken yokmus zaten. Su dediklerini bi sorusturayim...Nail abi ben böyle rezil ekin görmedim. Bazi yerler simsiyah olmus, sap tutmamis, tutan basakta 4 5 dane olmus, oda calinmis gitmis. Bayraktarin sifirini bulabilirmiyiz. Yaw bizim köyde bi rus bilirler bide zeron, iki senedirde tosun bey. Hani onuda saraykentli bi eniste getirmese ondanda mahrum klacaktik. ben bu köye gelip bu isi en basta babama sonra digerlerine ögretecem. ofisler artik digital ortamda fiyat verecek diyodum dingirtatiyolardi beni. bugün babam tutusmus bi zimbirti getirmisler, expertin fonksiyonu kalmamis diye.)))tarim kredide kangalli mühendis var, abi diyo sen bunlara bisey anlatma, bunlar sana daha fazlasini anlatir.))) adam kimseye karismiyo artik, sadece gübre gelsede zaten ekecekler diye bi kac hafta bekletiyor.babam illallah ettirmis adama. kar kalkmadan gübre derdine düsüyor diyo.))) [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
Yozgat ve Sivas ciftcilerinin dikkatine...
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt