PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Bilgi Kutusu
Yüksek Basınçlı Gentrak Turbo kullan var mı aramızda
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Ali GENÇSOY GENTRAK TURBO" data-source="post: 1305834" data-attributes="member: 85545"><p>Baki bey merhaba</p><p></p><p>Öncelikle yapmış olduğumuz iş hava civa işi değil önyargı ile yaklaşıyorsunuz malesef</p><p></p><p>Biz yapmış olduğumuz uygulamalar ile çiftçilerimize çok büyük fayda sağlamaktayız,evet garanti veriyoruz,</p><p></p><p>En az 15-20 BG Güç artışı</p><p>Yakıtta % 30 civarında tasarruf </p><p>En az 1 vites fark</p><p></p><p>BELİRTTİĞİMİZ PERFORMANSI GÖREMEZSENİZ PARANIZ İADE GARANTİLİDİR </p><p></p><p>Bu arada siz beni aradınız aynı bilgiler size de verdim,traktörünüze uygulama yaptırın farkı görürsünüz demiştim ama siz bir daha geri dönmediniz,</p><p></p><p>Malesef reklam olsun diye bedava ürün veremiyoruz,buna da ihtiyacımız yok zaten.</p><p>4.500 civarında uygulama yapıldı belirttiğimiz performansı göremezseniz paranız iade garantilidir dememize rağmen daha bir tane iade gelmediği gibi bir tane Arıza dahi çıkmamıştır ve 13 yıldır bu uygulama yapışmaktadır</p><p></p><p>Böyle bir platformda yanlış bilgi vermeniz doğru değil,ürünümüzü kullanmadan bu şekilde ifadeler kullanmanız hiç hoş değil</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Ali GENÇSOY GENTRAK TURBO, post: 1305834, member: 85545"] Baki bey merhaba Öncelikle yapmış olduğumuz iş hava civa işi değil önyargı ile yaklaşıyorsunuz malesef Biz yapmış olduğumuz uygulamalar ile çiftçilerimize çok büyük fayda sağlamaktayız,evet garanti veriyoruz, En az 15-20 BG Güç artışı Yakıtta % 30 civarında tasarruf En az 1 vites fark BELİRTTİĞİMİZ PERFORMANSI GÖREMEZSENİZ PARANIZ İADE GARANTİLİDİR Bu arada siz beni aradınız aynı bilgiler size de verdim,traktörünüze uygulama yaptırın farkı görürsünüz demiştim ama siz bir daha geri dönmediniz, Malesef reklam olsun diye bedava ürün veremiyoruz,buna da ihtiyacımız yok zaten. 4.500 civarında uygulama yapıldı belirttiğimiz performansı göremezseniz paranız iade garantilidir dememize rağmen daha bir tane iade gelmediği gibi bir tane Arıza dahi çıkmamıştır ve 13 yıldır bu uygulama yapışmaktadır Böyle bir platformda yanlış bilgi vermeniz doğru değil,ürünümüzü kullanmadan bu şekilde ifadeler kullanmanız hiç hoş değil [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Bilgi Kutusu
Yüksek Basınçlı Gentrak Turbo kullan var mı aramızda
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt