PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Tarım ve Hayvancılık Haberleri
Yüksek et fiyatlarına devlet freni
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="68cerran68" data-source="post: 247937" data-attributes="member: 11821"><p><strong>Ynt: Yüksek et fiyatlarına devlet freni</strong></p><p></p><p>agir abi konuyu ıyı tasımıssın buraya ama şimdi bundan 2 4 ay oncesınde hayvan alan besicelırımız egerkı et düşerse ne yapacak et fıyatları 17000 fıyatlarında besici arkadaslar aldı saun ahırına dana yetıstırmek ıcın ornek kendımı gostereyım 350 kiloluk dana aldım 3700 ze bu fıyatları 17 den assa cekırler besicelırin cogu zarar eder ben 3700 aldım danayı bunun yemı var bakımı var bu dana bana nerden baksan 6 8 ay ıcınde 4700 4800 mal olacak bırde etin düşdünu dusun bu dana ben ne kadar bakarsam bakım bu durumda etin 15000 cıvarına duserse zarar ederım 4800 mal ettım tosun bana.. dusdü zaman kestırırsem aldım o dana en fazla 40000 mılyar cıkarır bennım dedım kabaca bır hesap yanı düşerse her turlü suankı aldımız havan zarar eder benım dıyeceklerim bukadar tskler</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="68cerran68, post: 247937, member: 11821"] [b]Ynt: Yüksek et fiyatlarına devlet freni[/b] agir abi konuyu ıyı tasımıssın buraya ama şimdi bundan 2 4 ay oncesınde hayvan alan besicelırımız egerkı et düşerse ne yapacak et fıyatları 17000 fıyatlarında besici arkadaslar aldı saun ahırına dana yetıstırmek ıcın ornek kendımı gostereyım 350 kiloluk dana aldım 3700 ze bu fıyatları 17 den assa cekırler besicelırin cogu zarar eder ben 3700 aldım danayı bunun yemı var bakımı var bu dana bana nerden baksan 6 8 ay ıcınde 4700 4800 mal olacak bırde etin düşdünu dusun bu dana ben ne kadar bakarsam bakım bu durumda etin 15000 cıvarına duserse zarar ederım 4800 mal ettım tosun bana.. dusdü zaman kestırırsem aldım o dana en fazla 40000 mılyar cıkarır bennım dedım kabaca bır hesap yanı düşerse her turlü suankı aldımız havan zarar eder benım dıyeceklerim bukadar tskler [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Tarım ve Hayvancılık Haberleri
Yüksek et fiyatlarına devlet freni
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt