PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hayvancılık
Kanatlı Yetiştiriciliği
Yumurta Tavukçuluğu
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Yenikentli123" data-source="post: 1083442" data-attributes="member: 33105"><p>Bu konuda bende oldukça kafa yordum Ancak bu işde üretmek değil pazarlamak önemli.Ne yediğini bilmek isteyen insanlar 5 fazla verip yumurtanizi alır ancak ay sonunu zor getiren marketten yumurta alırken 13-15 tl verirken zorlanan insanlar rağbet gostermez.Ha toptan satarım derseniz doğal olarak kimse görmez yumurtanizi.Benim yaptığım hesaplamalarda 0.70 kurşun altında sattığımız her yumurta benim için zarar.Yani 30 lu yumurtayı 20 tlden aşağı vermemek gerekir.isitma giderleri kışın büyük masraf.Hazir yem vermeden zaten yumurta alamaz zarar yazarsin 500 tavuktan günlük 400 yumalurta alman lazım günlük.buda 13 koli yumurta yapar 260 para toplar 20 den satarsan.100 tl sadece yem masrafın var günlük ısınma içinde 15-20 tl harcarsin her geçen gün tavukların ömrü azalıyor. 14 tl tavukların ömrü için gidiyor hergun ilaç su suyu ısıtmak.Cadir ekipman masrafı 20 de bunlara koymuştum.kisaca cepten 150 çıktı 50 de işçilik koy kalan 60 tl...Ha 50 krustan satcam dersen.2 00 tl toplar... gerisini sen hesapla.aylik 400 koli yumurtayı nereye nasıl satacağını iyi hesapla...Yani 400 memnun edebileceğim aile lazım....Hesap yaparken yatırdığı ana parayida nasıl geri kazanirimi hesaplamayı unutma.Parayi yatırım 1500 taksitle geri aldım olursa zaten zarar etmiş olursun...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Yenikentli123, post: 1083442, member: 33105"] Bu konuda bende oldukça kafa yordum Ancak bu işde üretmek değil pazarlamak önemli.Ne yediğini bilmek isteyen insanlar 5 fazla verip yumurtanizi alır ancak ay sonunu zor getiren marketten yumurta alırken 13-15 tl verirken zorlanan insanlar rağbet gostermez.Ha toptan satarım derseniz doğal olarak kimse görmez yumurtanizi.Benim yaptığım hesaplamalarda 0.70 kurşun altında sattığımız her yumurta benim için zarar.Yani 30 lu yumurtayı 20 tlden aşağı vermemek gerekir.isitma giderleri kışın büyük masraf.Hazir yem vermeden zaten yumurta alamaz zarar yazarsin 500 tavuktan günlük 400 yumalurta alman lazım günlük.buda 13 koli yumurta yapar 260 para toplar 20 den satarsan.100 tl sadece yem masrafın var günlük ısınma içinde 15-20 tl harcarsin her geçen gün tavukların ömrü azalıyor. 14 tl tavukların ömrü için gidiyor hergun ilaç su suyu ısıtmak.Cadir ekipman masrafı 20 de bunlara koymuştum.kisaca cepten 150 çıktı 50 de işçilik koy kalan 60 tl...Ha 50 krustan satcam dersen.2 00 tl toplar... gerisini sen hesapla.aylik 400 koli yumurtayı nereye nasıl satacağını iyi hesapla...Yani 400 memnun edebileceğim aile lazım....Hesap yaparken yatırdığı ana parayida nasıl geri kazanirimi hesaplamayı unutma.Parayi yatırım 1500 taksitle geri aldım olursa zaten zarar etmiş olursun... [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hayvancılık
Kanatlı Yetiştiriciliği
Yumurta Tavukçuluğu
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt