PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Dışı Konular
Genel
Komedi - Mizah
Yurdum insanı
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="manas" data-source="post: 219617" data-attributes="member: 4065"><p>Modem </p><p>Yemek masasının üstünde duran modeme uzun uzun bakan nine torununa sorar. ' Bu ne? ' O da kolay anlasın diye ' Hani benim bilgisayarım var ya onunla internete giriyorum. İşte internete girmek için o kutu zorunlu. ' diye uzun uzun açıklar. Nine dinler ve ' Yani modem bu ' der </p><p></p><p>Düz mantık </p><p>Eğer bir sokakta yürüyorsanız ve camında ' ' Bu ev kiralıktır ' ' yazılı bir evin yanından geçip birkaç adım sonra önüne geldiğiniz bir başka evin camında ' ' Bu da ' ' yazısını görürseniz bilin ki Trabzon ' dasınız. </p><p></p><p>İngilizce yazılısı </p><p>İngilizce sınavında ' Nice ........ ' şeklindeki boşluğu ' Nice mutlu yıllara! ' şeklinde dolduran öğrenciye sevgiler...</p><p></p><p>Havale </p><p>Bankada gişede işlem yaptıran yaşlı teyzeye, işlemini yapan kadın soruyor: ' Parayı kim alacak teyze? Alıcısına ne yazalım? ' Teyzem cevap veriyor: ' Bu paranın hayrını görme İnşallah... ' yazalım. </p><p></p><p>Lamba </p><p>Bir bayan şoför yolun tenhalığından olsa gerek kırmızı ışıkta geçer. Ardından yurdum polisine alkışı hak ettiricek anons: ' Bacım o geçtiğin gece lambası değildi, çek sağa. ' </p><p></p><p></p><p>Hacim nedir? </p><p>5. Sınıfların Fen Bilgisi sınavının 2. sorusu: ' </p><p>Hacim nedir? Bir örnek vererek açıklayınız. ' </p><p>Öğrencimizden gelen cevap: </p><p> ' Hacdan gelenlere hacim denir. Örnek: Nasılsın hacim? ' </p><p></p><p></p><p>Asabi Polis </p><p>Hareketli bir Bağdat Caddesi akşamında, polis abilerimiz rutin olduğu üzere devriye gezmektedir. Işıklarda müşteri bekleyen taksiye yaklaşılır ve; ' ' Ticari, bekleme yapma, devam et. ' ' anonsu yapılır. Camdan eliyle ' 1 saniye ' işareti yapan taksiciye, ikinci ve çok manidar anons gelir ardından; ' ' Ticari, benne pölümüye girme! Devam et dedik</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="manas, post: 219617, member: 4065"] Modem Yemek masasının üstünde duran modeme uzun uzun bakan nine torununa sorar. ' Bu ne? ' O da kolay anlasın diye ' Hani benim bilgisayarım var ya onunla internete giriyorum. İşte internete girmek için o kutu zorunlu. ' diye uzun uzun açıklar. Nine dinler ve ' Yani modem bu ' der Düz mantık Eğer bir sokakta yürüyorsanız ve camında ' ' Bu ev kiralıktır ' ' yazılı bir evin yanından geçip birkaç adım sonra önüne geldiğiniz bir başka evin camında ' ' Bu da ' ' yazısını görürseniz bilin ki Trabzon ' dasınız. İngilizce yazılısı İngilizce sınavında ' Nice ........ ' şeklindeki boşluğu ' Nice mutlu yıllara! ' şeklinde dolduran öğrenciye sevgiler... Havale Bankada gişede işlem yaptıran yaşlı teyzeye, işlemini yapan kadın soruyor: ' Parayı kim alacak teyze? Alıcısına ne yazalım? ' Teyzem cevap veriyor: ' Bu paranın hayrını görme İnşallah... ' yazalım. Lamba Bir bayan şoför yolun tenhalığından olsa gerek kırmızı ışıkta geçer. Ardından yurdum polisine alkışı hak ettiricek anons: ' Bacım o geçtiğin gece lambası değildi, çek sağa. ' Hacim nedir? 5. Sınıfların Fen Bilgisi sınavının 2. sorusu: ' Hacim nedir? Bir örnek vererek açıklayınız. ' Öğrencimizden gelen cevap: ' Hacdan gelenlere hacim denir. Örnek: Nasılsın hacim? ' Asabi Polis Hareketli bir Bağdat Caddesi akşamında, polis abilerimiz rutin olduğu üzere devriye gezmektedir. Işıklarda müşteri bekleyen taksiye yaklaşılır ve; ' ' Ticari, bekleme yapma, devam et. ' ' anonsu yapılır. Camdan eliyle ' 1 saniye ' işareti yapan taksiciye, ikinci ve çok manidar anons gelir ardından; ' ' Ticari, benne pölümüye girme! Devam et dedik [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Dışı Konular
Genel
Komedi - Mizah
Yurdum insanı
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt