PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Tarım Ürünleri
Tarla Bitkileri
Buğday
yurt disi gubre fiyatlari
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="lale sever" data-source="post: 1238328" data-attributes="member: 57286"><p>Yusuf Bey size tamamen katiliyorum hic imrenilecek yani yok.Benim Kayinpederim yaklasik 38 yil calisti 878 Euro aliyor.Ev kirasi 74 metre kare kuru 360 eu Su,Gaz,Cöp TV vergisi 650 Eu buluyor.Peki bu sartlarda yasayabilir misiniz.Tabiiki ne oluyor?72 yasindaki insan hafta sonunda calismaya gidiyor.Bu verdigim örnekleri cogaltabilirim Hemde yüzlerce hicte imrenilecek birsey yok burda.Ciftcilere gelince burada özel mülkiyet cok az.Cogu Tarim arazileri Kooperatiflere ait.Ve ciftcilik yapan cok az kisi var.Mesala benim yasadigim sehir 14200 nufuslu falan ama ciftcilik yapan belki 30 aileyi gecmez.Böyle olunca Devlet daha seri bir sekilde süsbanse edebiliyor.</p><p> </p><p> Ev fiyatlari Eyalet eyalet degisiyor.Örnegin Bayernde en ucuz ev kirasi 600 eu (kuru) baslar ve 90 metre kare daire en az 150 binden baslar 250 bine kadar gider.En Fakir eyaletlerden biri Sachsen Anhalt da en düsük kira 350 eu dan baslar.Üniversite sehirlerinde cok daha farklidir.Örnegin benim Kücük KIZIN okudugu Göttingen sehrinde 22 metre kare yere sadece 340 euro veriyorum.TV Vergisi,internet,Kalorifer,Elektrik de eklenince yaklasik 500 euro.(Bunlari sallamiyorum.Hepsi belgelidir)</p><p> Yani her memleketin bir yasam zorlugu var.Bir TV Vergisine bile Ayda 17.5 Euro para ödüyoruz.Burda hersey parayla.Memleketimizin kiymetini bilelim.Orhan Veli nin bir siiri aklima geldi;</p><p>Bedava yaşıyoruz, bedava;</p><p>Hava bedava, bulut bedava;</p><p>Dere tepe bedava;</p><p>Yağmur çamur bedava;</p><p>Otomobillerin dışı,</p><p>Sinemaların kapısı,</p><p>Camekanlar bedava;</p><p>Peynir ekmek değil ama</p><p>Acı su bedava;</p><p>Kelle fiyatına hürriyet,</p><p>Esirlik bedava;</p><p>Bedava yaşıyoruz, bedava.</p><p></p><p></p><p> Orhan VELİ</p><p>Herkese saglikli basarili bol kazanci günler diliyorum.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="lale sever, post: 1238328, member: 57286"] Yusuf Bey size tamamen katiliyorum hic imrenilecek yani yok.Benim Kayinpederim yaklasik 38 yil calisti 878 Euro aliyor.Ev kirasi 74 metre kare kuru 360 eu Su,Gaz,Cöp TV vergisi 650 Eu buluyor.Peki bu sartlarda yasayabilir misiniz.Tabiiki ne oluyor?72 yasindaki insan hafta sonunda calismaya gidiyor.Bu verdigim örnekleri cogaltabilirim Hemde yüzlerce hicte imrenilecek birsey yok burda.Ciftcilere gelince burada özel mülkiyet cok az.Cogu Tarim arazileri Kooperatiflere ait.Ve ciftcilik yapan cok az kisi var.Mesala benim yasadigim sehir 14200 nufuslu falan ama ciftcilik yapan belki 30 aileyi gecmez.Böyle olunca Devlet daha seri bir sekilde süsbanse edebiliyor. Ev fiyatlari Eyalet eyalet degisiyor.Örnegin Bayernde en ucuz ev kirasi 600 eu (kuru) baslar ve 90 metre kare daire en az 150 binden baslar 250 bine kadar gider.En Fakir eyaletlerden biri Sachsen Anhalt da en düsük kira 350 eu dan baslar.Üniversite sehirlerinde cok daha farklidir.Örnegin benim Kücük KIZIN okudugu Göttingen sehrinde 22 metre kare yere sadece 340 euro veriyorum.TV Vergisi,internet,Kalorifer,Elektrik de eklenince yaklasik 500 euro.(Bunlari sallamiyorum.Hepsi belgelidir) Yani her memleketin bir yasam zorlugu var.Bir TV Vergisine bile Ayda 17.5 Euro para ödüyoruz.Burda hersey parayla.Memleketimizin kiymetini bilelim.Orhan Veli nin bir siiri aklima geldi; Bedava yaşıyoruz, bedava; Hava bedava, bulut bedava; Dere tepe bedava; Yağmur çamur bedava; Otomobillerin dışı, Sinemaların kapısı, Camekanlar bedava; Peynir ekmek değil ama Acı su bedava; Kelle fiyatına hürriyet, Esirlik bedava; Bedava yaşıyoruz, bedava. Orhan VELİ Herkese saglikli basarili bol kazanci günler diliyorum. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Tarım Ürünleri
Tarla Bitkileri
Buğday
yurt disi gubre fiyatlari
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt