PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Tümosan
Fotoğraflar (Alıntılar)
YÜZ DE TÜZ TÜRK MALİ TÜMOSANA BAKIN :) [made in india tümosan 70-60 4wd cer]
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Berkay BASKIN" data-source="post: 935736" data-attributes="member: 50929"><p><strong>[PLAIN]Ynt: YÜZ DE TÜZ TÜRK MALİ TÜMOSANA BAKIN :) [made in india tümosan 70-60 4wd cer][/PLAIN]</strong></p><p></p><p>Adam yukarda birsürü arıza saymış. Sadece birtanesinin fotoğrafı var. Belge kanıt isterim. Birtanesi de bçlündü çatladı öyle oldu böyle oldu diyodu kanıt istedik netten bulmuş çatlak blok onu koydu. Herşey atıp tutmakla değil. Ben ne dedim Yeni serileri beş para etmez. Ayrılan birsürü motor var onları niye koymuyolar da sadece tümosan ? Herkezin dilinde bi bölünen tümosan almış başını gidiyor. Bende niye çatlayıp patlamadı. DEmir tekerlekle Çeltikte kullandım. Diğer tümosanı çeltik tavası yapımında hazırlık işlerinde kullandım. Ayrıca kimseye zihniyeti bozuk damgası vurma hakkı vermez bu sana. Bende Hayraboluluyum. Hayrabolunun Doğucalı köyünden Baskınlardan ım. Gel misafir edeyim hemşerim Köyde dayımda 2 tane büyük babamda 1 tane var birkaç tane daha var. Ayrıca yaşın da benden büyük abim sin o ayrı bi konu. Rulman ı SKF istiyosan vericen biraz fazla para alıcan avrupa</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Berkay BASKIN, post: 935736, member: 50929"] [b][PLAIN]Ynt: YÜZ DE TÜZ TÜRK MALİ TÜMOSANA BAKIN :) [made in india tümosan 70-60 4wd cer][/PLAIN][/b] Adam yukarda birsürü arıza saymış. Sadece birtanesinin fotoğrafı var. Belge kanıt isterim. Birtanesi de bçlündü çatladı öyle oldu böyle oldu diyodu kanıt istedik netten bulmuş çatlak blok onu koydu. Herşey atıp tutmakla değil. Ben ne dedim Yeni serileri beş para etmez. Ayrılan birsürü motor var onları niye koymuyolar da sadece tümosan ? Herkezin dilinde bi bölünen tümosan almış başını gidiyor. Bende niye çatlayıp patlamadı. DEmir tekerlekle Çeltikte kullandım. Diğer tümosanı çeltik tavası yapımında hazırlık işlerinde kullandım. Ayrıca kimseye zihniyeti bozuk damgası vurma hakkı vermez bu sana. Bende Hayraboluluyum. Hayrabolunun Doğucalı köyünden Baskınlardan ım. Gel misafir edeyim hemşerim Köyde dayımda 2 tane büyük babamda 1 tane var birkaç tane daha var. Ayrıca yaşın da benden büyük abim sin o ayrı bi konu. Rulman ı SKF istiyosan vericen biraz fazla para alıcan avrupa [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Tümosan
Fotoğraflar (Alıntılar)
YÜZ DE TÜZ TÜRK MALİ TÜMOSANA BAKIN :) [made in india tümosan 70-60 4wd cer]
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt