PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Tümosan
Fotoğraflar (Alıntılar)
YÜZ DE TÜZ TÜRK MALİ TÜMOSANA BAKIN :) [made in india tümosan 70-60 4wd cer]
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="turk50" data-source="post: 935816" data-attributes="member: 15474"><p><strong>[PLAIN]Ynt: YÜZ DE TÜZ TÜRK MALİ TÜMOSANA BAKIN :) [made in india tümosan 70-60 4wd cer][/PLAIN]</strong></p><p></p><p>şahsen hiç tümosan la calışmadım iş yapmadım ama her traktör alacağımda tümosana bakıyorum araştırıyorum bakıyorum biri şanzıman dağıtmış biri bölünmüş biri kopmuş fıtes kırılmiş vs vs almaktan vazgeciyorum eski 95 modelleri iyi diyorsunuz ben 0 traktör alacam banane 95 yılının motorundan bence tümosanı tümosancılar boykot etmeliki tümosanda kendine ceki düzen vermeli siz menmun olanlar menmunsanız dahada menmun olmalısınız her yıl kendini geliştirmeli aşmalı kendini alman traktörleri o kadar sağlam yapabiliyorken neden türkler yapamıyor neyimiz eksik ? birde klasik serileri bence daha dandik kapısından hafif kilolu birisi sıkışa sıkışa geciyor yani anlıcanız heryeri defolu malı ucuza alıyorsunuz zaten nereye giderseniz gidin dfolu mallar ucuzdur bana burda tümosanı öğmeyin nh da öğmeyin ama nevholland 2 senedir bence kendini aştı artık kendini geliştiriyor 2006 yılından 2011 yılına kadar aynı motorları üretti ama artık bişeyler yapmaya calışıyor onunda eksikleri var her neyse fazla uzatmayım tümosan alacaklar artık karar sizin alırsanız ucuza devam edersiniz ucuz ucuz gidersiniz</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="turk50, post: 935816, member: 15474"] [b][PLAIN]Ynt: YÜZ DE TÜZ TÜRK MALİ TÜMOSANA BAKIN :) [made in india tümosan 70-60 4wd cer][/PLAIN][/b] şahsen hiç tümosan la calışmadım iş yapmadım ama her traktör alacağımda tümosana bakıyorum araştırıyorum bakıyorum biri şanzıman dağıtmış biri bölünmüş biri kopmuş fıtes kırılmiş vs vs almaktan vazgeciyorum eski 95 modelleri iyi diyorsunuz ben 0 traktör alacam banane 95 yılının motorundan bence tümosanı tümosancılar boykot etmeliki tümosanda kendine ceki düzen vermeli siz menmun olanlar menmunsanız dahada menmun olmalısınız her yıl kendini geliştirmeli aşmalı kendini alman traktörleri o kadar sağlam yapabiliyorken neden türkler yapamıyor neyimiz eksik ? birde klasik serileri bence daha dandik kapısından hafif kilolu birisi sıkışa sıkışa geciyor yani anlıcanız heryeri defolu malı ucuza alıyorsunuz zaten nereye giderseniz gidin dfolu mallar ucuzdur bana burda tümosanı öğmeyin nh da öğmeyin ama nevholland 2 senedir bence kendini aştı artık kendini geliştiriyor 2006 yılından 2011 yılına kadar aynı motorları üretti ama artık bişeyler yapmaya calışıyor onunda eksikleri var her neyse fazla uzatmayım tümosan alacaklar artık karar sizin alırsanız ucuza devam edersiniz ucuz ucuz gidersiniz [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Tümosan
Fotoğraflar (Alıntılar)
YÜZ DE TÜZ TÜRK MALİ TÜMOSANA BAKIN :) [made in india tümosan 70-60 4wd cer]
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt