PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Dışı Konular
Muhabbet - Geyik
Yüzde 800 fiyat farkı
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="erkunt_34" data-source="post: 1265057" data-attributes="member: 82419"><p>Şerefli bey öneriyi ben sunuyorum zaten , siz niye bana atarlandiniz onu anlamadım. Bende herşey pahalı diyorum , çiftçi olmak zor diyorum. Üretim zor diyorum.Ben ona kızmadım , sadece bunları yazıyorsunuz konuşuyorsunuz aha bunlar cevapları diyorum. Kendi kendinle çelişiyor onu yansitiyorum bu sefer bana kızıyor. Ben onun bana kizmasina laf ediyorum. Kizilacak bir durum yok ortada , konuşuyoruz sadece. Sorunlar , dert ler aynı. Durum bu şerefli bey , memnun oldum sizinde yazmanizdan , ancak konuşarak , tartışarak ileri gidebiliriz. Bunu yeterince yapmadigimiz için ülke bu halde , konusanlarda boş konuşmasın icraat yapsın derdimiz bu. Yoksa bizene Cemal bey in maydanoz undan , hıyarından. Ama buradaki insanların dertleri ortak ve benzer. Hepsi çözülecek inşallah ileride yönetenler değişince , ywterki Cemal bey gibi arkadaşların önüne onların yolunu aydınlatacak ışık doğru noktadan tutulsun. Karşıdan tutulursa ışık tavşan gibi kalırlar , arkadan tutulursa gölgesinden göremez yine , önemli olan doğru açıdan tutulması. Sağlıcakla kalın</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="erkunt_34, post: 1265057, member: 82419"] Şerefli bey öneriyi ben sunuyorum zaten , siz niye bana atarlandiniz onu anlamadım. Bende herşey pahalı diyorum , çiftçi olmak zor diyorum. Üretim zor diyorum.Ben ona kızmadım , sadece bunları yazıyorsunuz konuşuyorsunuz aha bunlar cevapları diyorum. Kendi kendinle çelişiyor onu yansitiyorum bu sefer bana kızıyor. Ben onun bana kizmasina laf ediyorum. Kizilacak bir durum yok ortada , konuşuyoruz sadece. Sorunlar , dert ler aynı. Durum bu şerefli bey , memnun oldum sizinde yazmanizdan , ancak konuşarak , tartışarak ileri gidebiliriz. Bunu yeterince yapmadigimiz için ülke bu halde , konusanlarda boş konuşmasın icraat yapsın derdimiz bu. Yoksa bizene Cemal bey in maydanoz undan , hıyarından. Ama buradaki insanların dertleri ortak ve benzer. Hepsi çözülecek inşallah ileride yönetenler değişince , ywterki Cemal bey gibi arkadaşların önüne onların yolunu aydınlatacak ışık doğru noktadan tutulsun. Karşıdan tutulursa ışık tavşan gibi kalırlar , arkadan tutulursa gölgesinden göremez yine , önemli olan doğru açıdan tutulması. Sağlıcakla kalın [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Dışı Konular
Muhabbet - Geyik
Yüzde 800 fiyat farkı
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt